dovoljna su dva

Josip iz 'Braka na prvu' naveo četiri kriterija za savršenu ženu: 'Jedan psihijatar je rekao'

Foto: RTL
1/2
29.07.2024.
u 08:47

Krolo je kandidat posljednje sezone 'Braka na prvu'. Rođen je i odrastao u Osijeku, no već osam godina živi u Zagrebu. Za vrijeme sociološkog eksperimenta bio je uparen s Renatom Dojčinović, no par na kraju nije ostao zajedno.

Josip Krolo, bivši sudionik socijalnog eksperimenta 'Brak na prvu', otkrio je čime se bavi preko ljeta i koji su mu poslovni planovi: - Trenutno ga provodim radno - držeći treninge, no sad je sve manje posla jer je većina klijenata otišla na godišnji odmor - izjavio je Josip za RTL.hr.

Također je rekao kako godišnji odmor namjerava provesti daleko od obale, odnosno u sunčanoj Slavoniji: - Ići ću u Osijeku i tamo provesti cijeli godišnji odmor, ne ide mi se na more u gužvu i divljanje s cijenama, tamo ću biti s roditeljima i sinom. Već sam bio u jednom navratu tamo za vikend, a sada ću cijeli godišnji odmor biti s njim dva tjedna - kaže Krolo da će dostupno slobodno vrijeme provesti u krugu obitelji. No za njega nikad nema predaha, pa ni na godišnjem odmoru.

GALERIJA: FOTO Huljić, Kutlić, Dino Jelusić... Pogledajte koje su sve slavne 'face' stigle na vjenčanje Matije Cveka

1/65

- Bit ću tamo, no uz odmor ću i raditi - pripremati projekte. Za sada samo otkrivam da ću kroz određeno vrijeme pokrenuti YouTube kanal, no ne smijem otkriti o čemu se raditi - najavio je bivši sudionik 'Braka na prvu' potencijalnu karijeru YouTubera. Suprotno prvoj pomisli, njegova kanal neće biti specijaliziran za fitness. Pritom, Josip napreduje i na ljubavnom planu.

- U fazi sam dejtanja, već mjesec i pol dana se viđamo... Teško mi je pronaći osobu s kojom se mogu povezati u svim poljima - fizički, emocionalno, intelektualno i duhovno. No, jedan psihijatar je rekao da je potrebno bar dva ostvariti od četiri, dok sam ja uvijek težio pronaći četiri od četiri. Trenutno sam s ovom osobom ostvaren u dva polja od četiri i pristajem na to - nije želio otkriti ime sretnice Krolo.

VEZANI ČLANCI:

 

Kao najvrjedniju mudrost naučenu u RTL-ovom showu ističe da svim treba pružiti priliku, a s bivšim kolegama ne održava kontakt. -  Iskreno više se ne čujem ni sa kim... Bio sam malo s Tinom i Renatom, a najviše s Danijelom, no i to je prestalo - podijelio je Josip koji je za vrijeme sociološkog eksperimenta bio uparen s Renatom Dojčinović. Par na kraju nije ostao zajedno, a Osječanin je tim povodom imao za reći sljedeće: - Nisam razočaran jer mi je s odmakom vremena bilo sve jasnije da Renata i ja nismo jedno za drugo i u neku ruku mi je drago da se nismo spojili na ljubavnoj razini - priznaje. 

Inače, Krolo je kandidat posljednje sezone 'Braka na prvu' koji se prikazuje na RTL-u. Rođen je i odrastao u Osijeku, no već osam godina živi u Zagrebu. Povremeno radi kao trener fitnessa, što je njegova najveća strast. Za sebe kaže da je opuštena osoba koja vodi zdrav život, ali može izgubiti živce kad su u pitanju nepravda, krađa i korupcija.

Iza sebe ima petogodišnji brak u kojem je postao ocem jednog djeteta, a bivša supruga i on razdvojili su se jer su bili previše različiti i jednostavno su imali drukčije poglede na život. Razveo se prije tri godine i do nastupa u showu nije imao ozbiljnijih veza, ali izlazio je na spojeve. Kako kaže, njegova idealna partnerica mora biti inteligentna, štoviše, ne smeta mu ako je inteligentnija od njega. Voli prirodne žene bez puno šminke, nije ljubitelj estetskih zahvata, uvijek će pasti na zelene oči i glas, a nikako neće zanemariti kemiju među njima. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

Ključne riječi

Komentara 1

GE
Gefufna
15:24 30.07.2024.

Taj tip mi je zgadio pjevusenje i pokazivanje dobre volje. Kada sam vidio kako to glupo moze izgledati smucilo mi se. Svaki put kad se krenem glupirati jutarnjom pjesmom pomislim " ajme majko sad izgedas glupo ko onaj tip iz braka na prvu"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije