NEDJELJOM U 2

Josipa Lisac: 'Imam puno prijatelja gay populacije. To su divni ljudi. Zamišljam kroz što oni prolaze i koja je to borba'

Foto: HRT Screenshot
1/19
06.10.2024.
u 15:40

Stanković i Josipa pričali su o ljubavi, a dotakli su se i teme seksualnosti, te njenog pokojnog partnera Karla Metikoša. Josipa je rekla kako je u njenoj obitelji bilo ljubavi.

U ovotjednom izdanju emisije 'Nedjeljom u 2' kod voditelja i urednika Aleksandra Stankovića gostovala je glazbena diva Josipa Lisac. Stanković i Josipa pričali su o ljubavi, a dotakli su se i teme seksualnosti, te njenog pokojnog partnera Karla Metikoša. Josipa je rekla kako je u njenoj obitelji bilo ljubavi.  - U mojoj obitelji bilo je ljubavi. Ipak, to je starija jedna generacija, tako da su možda bili drugačiji odnosi. Danas je moja sestra meni najbolja prijateljica. Tako smo razvijale našu ljubav i odnos. Nema svađa i nema ružnih riječi. Lijepo je kad imaš tu podlogu u obitelji, ali nije sve baš tako. Ima drugačijih podloga koje mi kasnije u ovakvom drugačijem okruženju možemo primijetiti - izjavila je Josipa koja smatra da je ovaj svijet nehumano i krivo podijeljen. 

- Podijeljen je na jači i slabiji spol. Muškarci su jači spol, oni su macho, a žene su slabiji spol. Žena koja je izuzetno snažna i koja drži sve. Muškarac koji je izuzetno emocionalan, on mora pred svijetom glumiti i biti macho. Njegove su emocije totalno zatomljene, a pred svijetom mora biti gala frajer. Objasnila je da je Metikoš, koji je u svijetu bio poznat pod imenom Matt Collins bio fantastična osoba. 

VEZANI ČLANCI:

- On je fantastična osoba. Izuzetno je emotivan, dobar čovjek i hrabar. Nikada nije imao nikakve konflikte, sve je bilo s razumom. Bio je gentleman. Nikad nisam čula neku riječ protiv žena - izjavila je te nastavila: - Ne moramo se vidjeti, dodirnuti, ali možemo se osjećati. To je snaga i sila ogromna. Ljubav je sila i ona ostaje. Karlo Metikoš je bio gospodin koji je imao veliku dozu "zafrkantnosti". Bio je na svoj način šarmantan. Treba uzeti u obzir da je s 21 godinu postao zvijezda. Vratio se s hitom iz Francuske, žene su ga obožavale, a i on je njih obožavao.

GALERIJA Znate li tko je ovo? Pogledajte kako se naša bivša voditeljica mijenjala tijekom godina

1/21

Lisac je također, naglasila da ima puno prijatelja gay populacije.  - Imam jako puno prijatelja gay populacije. Susrećemo se na koncertima. To su divni ljudi. Samo u njima gledam ljude. Zamišljam kroz što oni prolaze i koja je to borba. To je pojačan senzibilitet, mi smo se tu nekako vezali. Počašćena sam i sretna da imam ljude koji mene razumiju, da ja mogu razumjeti njih, da se poštujemo i volimo. 

Progovorila je i o temi seksa, te navela kako postoji seksualna i erotska ljubav.  - Seksualna ljubav je stalna potraga gdje nemaš mir u sebi. Nikad da se zasite, traže sebe. Kroz seks neće dobiti ljubav, ali nije da je to odvojeno. Erotska ljubav je drugačija. Prisutan je seks, ali drugačiji je izričaj - zaključila je. 

GALERIJA Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

1/13

Komentara 6

KL
Klarahrv
15:57 06.10.2024.

Smlata.

PR
prajdali100
15:56 06.10.2024.

To ne gledam ali na društvenim mrežama čitam da je dražesna Maja Sever imala nadahnut prilog.Ima baš sočnih komentara.

LE
LetItBe
16:33 06.10.2024.

Imate li i heteroseksualne prijatelje?Jesu li i oni divni ljudi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije