neočekivana uloga

Josipa Lisac otkrila kako vikend provodi radno, pa pokazala o čemu se točno radi

Foto: Facebook Leo Nicolier
1/21
09.10.2022.
u 12:53

- Josipa u berbi maslina. Sonjine prve masline – stoji u opisu videa na kojem se nalazi glazbenica u svojem prepoznatljivom imidžu, u tamnoj odjeći i s modnim detaljem šalom.

Naša glazbena diva Josipa Lisac na svojem je Instagram profilu podijelila video kojim je brojne iznenadila. Naime, Josipa je otkrila kako ovaj vikend provodi radno, no ne radi se o koncertu na kakvima smo glazbenu divu navikli gledati, nego o nečemu potpuno drugačijem. 

Lisac se pohvalila kako pomaže u branju maslina, a sve je ovjekovječila i snimkom na kojoj se vidi kako radi.

- Josipa u berbi maslina. Sonjine prve masline – stoji u opisu videa na kojem se nalazi glazbenica u svojem prepoznatljivom imidžu, u tamnoj odjeći i s modnim detaljem šalom. U komentarima su je mnogi pružili podršku.

''Uvijek predivna naša Josipa'', ''Ma bravo!'', ''Nije ni malo lako, sretan rad!'', ''Aktivna žena'', poručili su joj.

Inače, Josipa na Instagramu ima 35 000 pratitelja. Dodajmo da će glazbene diva iduće godine proslaviti 50 godina od izlaska njenog prva albuma ''Dnevnik jedne ljubavi'', a jednom je prilikom otkrila i kako je želi obilježiti.

- Bit će sigurno posebno i lijepo. Imam naravno ideje koje su se svidjele mojim suradnicima i sve ćemo ih realizirati do 10. prosinca na samu godišnjicu - napisala je Josipa. 

Album je nastao inspiriran ljubavlju Josipe i njenog pokojnog partnera Karla Metikoša koji je bio Josipina jedina i prava ljubav i kojem je ona od 1992. godine svake godine posvetila koncert.

VIDEO Jolie podnijela tužbu protiv Pitta

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

NE
neberemed
14:41 09.10.2022.

ja već pomislil da blinka štuku za specijalitet sa šlagom

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
16:21 11.10.2022.

A kaj će se okoristiti od nje...... Gospođa mora nabaciti "bjuti slip" do podne......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije