gastronomsko iskustvo

Josipa Lisac pokazala što je jela. Pratitelji: 'Što je sa štukom u šlagu?'

Šibenik: Josipa Lisac održala koncert na tvrđavi svetog Mihovila
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/18
29.06.2023.
u 15:17

Josipa stoji ispred plate na kojoj su žablji krakovi, krumpir i kriške limuna. Glazbena diva široko se osmjehivala dok je pred kamerom pozirala s pohanim krakom u ruci.

Pjevačica Josipa Lisac često u javnosti otkriva neke anegdote koje uključuju hranu, a dijeli i recepte za posebna gastronomska iskustva. Jednom prilikom je ispričala priču o djevojci koja je na tramvajskoj stanici jela komad pizze, a u RTL Direktu podijelila je recept za štuku u šlagu, jelo koje je zaintrigiralo mnoge gledatelje. 
Sada je na društvenim mrežama otkrila da je uživala us pohanim žabljim krakovima Na slici koju je objavila na Instagramu vidi se da

Josipa stoji ispred plate na kojoj su žablji krakovi, krumpir i kriške limuna. Glazbena diva široko se osmjehivala dok je pred kamerom pozirala s pohanim krakom u ruci. 
Slika je skupila preko 3000 lajkova. Komentari su se brzo počeli nizati, a pratitelji, koje se najviše dojmila štuka u šlagu pitali su se zašto to nije jela. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Lisac (@josipa_lisac)

 

'A nije štuka u šlagu', 'Što je sa štukom u šlagu' pisali su joj. 
Glazbena diva progovorila je nedavno o svojim problemima s išijasom. Naime, zbog velikih bolova nekoliko mjeseci nije mogla nastupati, no ponovno se vratila koncertima. Josipa kaže da ju je jako boljelo i da je još uvijek daleko od izlječenja, ali da je puno bolje. 

– Nemojte me uopće pitati, ni sama ne znam kako sam. To je još uvijek išijas, još uvijek sam daleko od izlječenja, ali sam puno bolje – izjavila je prilikom gostovanja u RTL Direktu
– Mislim da sam duhovno jača nego tjelesno što se vidi. Štap je bio štos, zašto se ne bi vidio – kazala je. 
Lisac je 27. svibnja održala koncert u zagrebačkoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Prvi je ovo rasprodani koncert koji je glazbena diva održala nakon tri mjeseca pauze prouzročene problemima s išijasom.

– Na prvom koncertu rekla sam da sam išijas dobila od stresa kada sam čula da su se dva koncerta rasprodala. To bi bila neka moja dijagnoza. Svi kažu pokret, ja sam mislila da sam se možda prehladila. Jako me je boljelo, jako. Nisam uzimala, zbog glasa i glasnica nisam uzimala lijekove, ali nećemo sada o tome – objasnila je u emisiji. 

VIDEO Nikolina Pišek o svađi s Bornom Kotromanić

Ključne riječi

Komentara 2

BA
BartolomejIV
16:03 29.06.2023.

Glazbena diva zavijača

Avatar drago41053
drago41053
15:27 29.06.2023.

Nikad ali bas nikad ne jedem UNISTENU ribu,koji su gusti capati po stuki sa prstima i gustati u njezinim kompaktnih fileima,naravno uz graševinu i dobru skvadru 😁🤣😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije