Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAZBENA DIVA

Josipa Lisac u neviđenom izdanju: Zasukala rukave u vrtu, a snimka je hit na internetu

Foto: Instagram / sasasekoranja
1/92
25.03.2024.
u 09:30

Hrvatska glazbena legenda Josipa Lisac i cvjećar te njezin prijatelj Saša Šekoranja snimili su video u kojem slavna umjetnica radi na uređenju vrta. Snimka je postala hit na internetu, a glazbenica je radove završila - pjesmom.

Poznati cvjećar Saša Šekoranja objavio je na svom Instagram profilu snimku radova u vrtu s legendarnom glazbenicom Josipom Lisac. Glazbena diva stavila je rukavice i primila se posla. – Teški poljoprivredni radovi – napisao je u opisu snimke na kojoj glazbena diva okopava zemlju i zalijeva cvijeće i biljke, a u jednom trenutku vjetar je zapuhao i tako se Josipa polila vodom i počela vrištati

- Znaš što, bojala sam se – rekla je u snimci domaća glazbena legenda. -Saša, što je ovo? – upitala je Lisac, a cvjećar joj je odgovorio: - Tikvice. Radovi su završili pjesmom kako i priliči jednoj glazbenoj legendi.

Video je nasmijao mnoge obožavatelje poput televizijske i radijske voditeljice Barbare Kolar te pjevačice Nine Badrić. – Ona je diva i u vrtnom izdanju – napisala je jedna pratiteljica, a druga komentirala: - Koja atmosfera! Prekrasni ste!

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, 17. veljače Josipa Lisac je nastupala u zagrebačkom Domu sportova, a na društvenim mrežama se pojavio video na kojem je rekla da njoj 'nije mjesto' u Areni Zagreb. Mnogi su pomislili kako se legendarna glazbena diva time osvrnula na vrstu glazbe koja tamo 'svira' u posljednje vrijeme te da se poruka odnosi na regionalnu zvijezdu Aleksandru Prijović koja je napunila pet puta zagrebačku Arenu i Gradski vrt u Osijeku.

- Onda je meni moj menadžment tim rekao, Josipa, mi smo ti htjeli Arenu. O ne, pa sad svi idu u Arenu, a meni tamo naprosto nije mjesto - rekla je Josipa.

GALERIJA: Pogledajte Severininu luksuznu zabavu pod maskama! 'Nisam htjela da mi život bude Dinastija'

1/29

Nakon raznih medijskih naslova i članaka o tim izjavama, javila se sama diva. - Čitam posljednjih dana zastrašujuće riječi s raznih medijskih portala o uvredi koju sam nanijela Aleksandri Prijović... To nisu moje riječi.. Te riječi su izmišljene... One su vaše. Izuzetno su maliciozne i opasne. Svrha im je da unesu nemir i mržnju među ljude! Zašto se tako veselite nanoseći drugima zlo! Povrijedili ste me. Istovremeno kroz vulgarne naslove povrijedili ste i mladu Aleksandru! Povrijedili ste ljude. Zašto? - napisala je Josipa tom prilikom na društvenim mrežama.

Prilikom gostovanja u emisiji 'Pressing' na N1 televiziji, osvrnula se na aktualno stanje domaće glazbene scene. Vjeruje kako je trenutačno stanje u domaćoj glazbi poprilično loše, posebno kritizirajući udruge koje, prema njoj, trebaju posvetiti veću pažnju skrbi o svojim glazbenicima. 

-Nije li malo čudno da se 70 posto vrsti strana glazba? Kaj briga Stinga kaj se on ovdje vrti?! Kaj ti nije draže da vrtiš svoje? Valjda nije… - kazala je glazbenica. Kao dodatnu poteškoću navodi činjenicu da suvremeni umjetnici danas samostalno financiraju vlastite projekte te često sami pišu svoje pjesme, bez ikakve podrške profesionalnih skladatelja.

VIDEO Kate Middleton ima rak: Otkrila dijagnozu, oglasio se kralj Charles i pružio joj podršku

Komentara 1

Avatar babinjak1984
babinjak1984
21:07 25.03.2024.

Lijepa naša.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije