Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'vidim da su sretni'

Joško Čagalj Jole otkrio: 'Znao sam da su Hana i Grašo zajedno mjesecima prije njih'

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/10
15.12.2021.
u 16:55

Pjevač Joško Čagalj Jole (49) progovorio je o svojoj djeci te naglasio kako nisu razmaženi i da je iznimno zahvalan što je tako, a osvrnuo se i na vezu Hane Huljić (30) i Petra Graše (45) za koju kaže da je bila prirodni slijed.

Pjevač Joško Čagalj Jole (49) progovorio je o svojoj djeci te naglasio kako nisu razmaženi i da je iznimno zahvalan što je tako, a osvrnuo se i na vezu Hane Huljić (30) i Petra Graše (45) za koju kaže da je bila prirodni slijed.

- Pa moji sigurno nisu razmaženi, čak sam i ponosan kako pred blagdane znaju reći - tata, ne treba nam ništa, samo da znate. Smatram da ljudi moraju znati što znači zaraditi kunu, plaću, kad to osjetiš dok si mlad, onda ideš tako kroz život, znat ćeš cijeniti velike i male stvari- otkrio je Jole za InMagazin, a potom se osvrnuo i na vezu dugogodišnjih prijatelja, Hane Huljić i Petra Graše.

- Pa mi se znamo 100 godina, ja bih to nazvao nekim prirodnim slijedom, oni su kompaktni, vole se, čak i u glazbi su slični, imaju isti stil humora, cinizma, odlično se nadopunjuju i vidim da su sretni. Bio sam pozvan od Tončija, Vjekoslave, Hane i Petra, hajde kao dođi. Onda sam došao, sjeo za stol i kažu oni zvali smo te pošto si član obitelji, moramo ti nešto saopćiti. Petar i Hana su skupa. Onda je Petar to potvrdio, a ja sam samo dodao da sam ja to znao i par mjeseci prije njih pa smo se šalili- rekao je pjevač.

Jole se jako veseli nadolazećim blagdanima, a Božić će kao i svake godine provesti u krugu obitelji i prijatelja. 

-Odemo ja i moje kolege sa ženama, ja, Huljić, Grašo, Rozga, Neno Belan, Tomo Mrduljaš, svi koji se nađu u Splitu, odemo ujutro na kavu, onda nešto kratko, onda malo fritule, lignje, i onda se ide doma odmoriti. Pa polnoćka, pa ručak, cijela obitelj bude na okupu- dodao je Jole.

VIDEO Božidar iz Večere za 5 vraća se na TV ekrane 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar TvojUjko
TvojUjko
17:45 15.12.2021.

Grašak je bio krsni kum maloj Hani kad se rodila

DU
Deleted user
17:18 15.12.2021.

Svjedočio sam i ja jednom proširenom društvu gdje se nije znalo.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije