Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima samo 20 godina

Joško Gvardiol postao je miljenik žena, ljubavne ponude dobiva svakodnevno: 'Malo mi je čak bilo i neugodno'

Foto: HRT screenshot
1/13
10.01.2023.
u 21:39

Dodao je i da mu nije bilo previše ugodno vidjeti natpise na dočeku, a da ljubavne ponude od dama dobiva svakodnevno. Otkrio je kako mu se javljaju i mlađe i starije djevojke, no da je on isključivo koncentriran na nogomet.

Nogometaš naše reprezentacije, Joško Gvardiol (20) postao je miljenik fanova ovog sporta nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a zato što je otvoren i simpatičan, ubrzo je postao zanimljiv i ženama.

No, sada je otkrio još mu se niti jedna nije uspjela uvući pod kožu, a kandidatkinja ima, pogotovo ako je suditi po transparentima koje se moglo vidjeti na dočeku na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.  

"Zasad nijedna nije uspjela probiti obranu, uspješno se branim" kazao je Joško za IN Magazin

Dodao je i da mu nije bilo previše ugodno vidjeti natpise na dočeku, a da ljubavne ponude od dama dobiva svakodnevno. 

"Da, bilo je puno situacija, pogotovo na tom dočeku, sjedio sam iza s Brozom i Jakićem i bilo je svakakvih natpisa, malo mi je čak bilo i neugodno" prisjetio se. 

Priznao je da mu se javljaju i mlađe i starije djevojke, no da je on isključivo koncentriran na nogomet. 

"Ima i malo starijih, ima i mlađih, ali dobro. Još sam mlad, imam dosta vremena, koncentriran sam na nogomet, a za budućnost ćemo vidjeti. Ima vremena", zaključio je. 

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

 

Komentara 14

BU
Bukva2
22:52 10.01.2023.

Dečko je pametno odgovorio, a ovakvi članci su totalno bezveze. Dajte dečku mir. Ovo više prelazi svaku mjeru.

SK
skupiduša
22:19 10.01.2023.

Što ste toliko navalili na tog dečka, tek je počeo živjeti i pokazao svoje uspjehe, a vi bi ste ga odmah ženili. Pustite dečka na miru, sam će odlučiti kada i što će činiti.

DU
Deleted user
00:19 11.01.2023.

100mil je 100mil. Ljubav je u zraku €€€€€

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije