Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Jožef izbacio Amru zbog njenih mana: 'Ustaneš se u podne. Pa kad bi ti meni spremala jelo?'

Foto: RTL
1/19
16.11.2023.
u 08:36

Farmer Jožef je u emisiji emitiranoj u srijedu trebao izbaciti jednu od kandidatkinja. Kako bi lakše donio odluku, sa svakom je ponaosob porazgovarao. Amri je pobrojao njezine prednosti i mane.

Atmosfera na farmama farmera u showu 'Ljubav je na selu' postaje sve napetija. Neki farmeri već su se sa svojim odabranicama uputili na romantična putovanja, neki se još uvijek nisu odlučili za damu koja im se najviše sviđa, a kod nekih su na rasporedu tek prva izbacivanja. U ovoj posljednjoj skupini našao se i farmer Jožef koji je u emisiji emitiranoj u srijedu trebao izbaciti jednu od kandidatkinja. Kako bi lakše donio odluku, sa svakom je ponaosob porazgovarao.

- Što se tebe tiče, ja sam zadovoljna. Brineš se o nama svima - rekla je Amra farmeru. Jožef joj je naveo njene prednosti i mane.

- Dobro je da si druželjubiva, a loše je to da nisi dosegla moje vrijednosti glede kuhinje. Tebi ne godi baš rano ustajanje. To sam ja primijetio. Ako ti ustaneš oko jedan, 12 sati, ja sam se već umorio. Treba mi nešto za jelo, a ti si tek ustala. Kad bi ti meni spremala jelo? Negdje oko tri, četiri sata. Ne može tako - prigovorio je Jožef.

Foto: RTL

- To je jer se nisam htjela potruditi oko nekih stvari u inat drugim kandidatkinjama - priznala je Amra. Jožefu je zasmetalo što Amra danima nije oprala njegovu odjeću.

- Nisam došla tu da njemu trošim vodu i struju - naglasila je Amra. Natjecateljica je istaknula i svoju sumnju da je Jožef pao pod utjecaj Azre i Marije jer s njima provodi više vremena. Farmer je nakon razgovora s Amrom i Azrom ipak odlučio izbaciti Amru.

- Joža je malo naivan - zaključila je ona. 

VEZANI ČLANCI

Inače, zanimljivo je bilo i na drugim farmama. Rade i Irena nalaze se na romantično putovanju u Osijeku te se uputili u HNK na operu, iako je farmer radije želio na stadion. Smilja i Branko na Braču su nastavili svoje druženje. Miroslav je za svoje dame odlučio ispeći roštilj, a ni to se nije svidjelo Jasmini, koja mu je zamjerila što se neprestano hvali svojim imanjem, iako ''nije baš nešto''. Nakon toga na ovoj je farmi došlo do rasprave, a farmeru je u obranu stala i Gabi. Na svoje putovanje na Šoltu krenuli su i Ivan i Samanta, a na Stjepanu je bila konačna odluka. Nakon razmišljanja, farmer je na romantično putovanje odlučio povesti Ranku. Stiglo je i vrijeme da Mijo odabere koga vodi na romantično putovanje, a podršku mu je odlučila pružiti i voditeljica Anita Martinović. Dame su joj priznale da im je na njegovoj farmi bilo predivno, a on da mu je ova odluka jako teška.

VIDEO Preminuo poznati srpski glumac Žarko Laušević 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije