Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sedma sezona uskoro

Jure (28) u 'Život na vagi' ulazi sa 140kg i želio bi dobiti dijete: 'Nakon što sam se oženio postao sam ljeniji'

Foto: RTL
1/2
08.08.2023.
u 07:45

Trenutno radi na održavanju brodova, a njegovi problemi s viškom kilograma počeli su nakon njegova najsretnijeg dana u životu - vjenčanja

Sedma sezona showa "Život na vagi" emitirat će se ove jeseni, a RTL polako predstavlja kandidate. Osime Dajane Milevoj (26) iz Labina koju smo već upoznali, gledat ćemo i  Juru Dundović (28). 

Jure ima 140 kilograma i dolazi iz Zadra. Tipični je Dalmatinac - zabavan, glasan i emocionalan. Trenutno radi na održavanju brodova, a njegovi problemi s viškom kilograma počeli su nakon njegova najsretnijeg dana u životu - vjenčanja. 

VEZANI ČLANCI

 „Nakon što sam se oženio postao sam ljeniji, a i pekarnica je samo minutu udaljena“, rekao je Jure, a donosi RTL. „Volio bih biti mršav, viši i da imam manji nos“, kazao je. 

Šalu na stranu, Jure se prijavio u 'Život na vagi' zato što ga zabrinjava njegovo zdravlje i jako bi želio bi imati još jedno dijete sa svojom suprugom, ali imaju problema s začećem.

„Moja je obitelj dobra, svi smo glasni i tvrdoglavi. Imamo mana, ali nije nam problem to i priznati. Želim dobiti svoje dijete, ići na bungee jumping i trčati humanitarni maraton“, nabraja Jure koji bi, naravno, volio stati u odijelo koje nije rađeno po mjeri, a kao i većina muškaraca, želio bi se rekreativno baviti sportom sa svojim društvom onoliko koliko bi htio, a ne uvijek - koliko može izdržati.

VIDEO Hiljson Mandela odbio duet sa Severinom: 'Ostao sam razočaran'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije