Ljubomora

Justin Bieber: Ne mogu podnijeti da mi majka ima dečka

justin
Reuters/Pixsell
13.10.2012.
u 18:09

- Imam 18 godina. Mama mi je rekla da će čekati dok postanem punoljetan i tada će opet početi izalaziti i viđati se s muškarcima - rekao je pjevač

Otac Justina Biebera njegovu majku Pattie Mallette je napustio deset mjeseci nakon što je rodila danas mega popularng pjevača. Mladi pjevač tvrdi da je svjestan kako se njegova majka jako puno žrtvovala, ali i dalje ne može prihvatiti činjenicu da bi ona mogla pronaći dečka.

- Imam 18 godina. Mama mi je rekla da će čekati dok postanem punoljetan i tada će opet početi izalaziti i viđati se s muškarcima. Još uvijek to ne mogu podnijeti, ali mislim da ću morati prihvatiti. Moja majka ima pravo na život - rekao je pjevač.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
22:51 13.10.2012.

Justin Bieber: Ne mogu podnijeti da mi majka ima dečka.... ni ja nemogu podnijeti ono što ti zoveš muzikom... pa šutim

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije