ljubavni kaos

Justin o prekidu sa Selenom: Ne znam što mi se događa u životu

justin
Pixsell
12.11.2012.
u 12:13

Nakon koncerta koji je održao iste večeri u Bostonu, pjevač se obratio obožavateljima na Twitteru: "Hvala Bostone. Fokusiran sam na pozitivne stvari. Trideset milijuna Beliebersa je uz mene. Nikad vas neću ostaviti jer ste uvijek uz mene."

Gostujući na radijskoj postaji Open House Party u subotu Justin Bieber dao je naslutiti da mu je ljubavni život u kaosu, ali nije potvrdio ni demantirao napise da je njegovoj vezi sa Selenom Gomez došao kraj.

– Ne znam što bih rekao. Ne znam što mi se događa u životu – bio je kratak 18-godišnji Justin. Nakon koncerta koji je održao iste večeri u Bostonu pjevač se obratio obožavateljima na Twitteru.

– Hvala Bostone. Fokusiran sam na pozitivne stvari. Trideset milijuna Beliebersa je uz mene. Nikad vas neću ostaviti jer ste uvijek uz mene – poručio je Bieber.

Izvor blizak sada već bivšem paru potvrdio je da je Selena prije nešto više od tjedan dana ostavila Justina.

– Selena je imala itekako velikih problema kad je riječ o povjerenju u Justina – rekao je izvor za US Weekly.

 

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:33 12.11.2012.

hormoni, beba, hormoni te se događaju......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije