I Bieber se ispričao

Justin rasplakao fanove i razgnjevio roditelje

justin
Pixsell
05.03.2013.
u 15:32

Roditelji masovno vraćaju karte za londonske koncerte jer njihova djeca u to vrijeme već moraju biti u krevetu

Oprostite mi, nisam htio - ispričao se Justin Bieber za dvosatno kašnjenje na jučerašnji, prvi od četiri koncerta u londonskoj O2 areni. Poruku punu kajanja tinejdžerska je zvijezda uputila svakom od 35,445,757 svojih sljedbenika na Twitteru.

Bieberu je možda iskreno žao, no to nije umanjilo gnjev roditelja koji su morali odvući svoju dječicu s koncerta koji je počeo debelo poslije deset sati navečer, u vrijeme kad bi većina njegovih obožavatelja već odavno morala biti u krevetu. Oni koji su pak ostali u dvorani, izviždali su mladog pjevača jer im je zbog kasnog početka nastupa otišla posljednja podzemna željeznica.

Beliberi su fanatični fanovi, no njihovi su roditelji unatoč dječjem plaču radije odlučili prodati ulaznice nego plaćati taksi bude li Justin opet zakasnio na koncert. Zbog toga je u utorak (pre)prodaja ulaznica za Bieberove koncerte na Viagogovom sajtu porasla za čak 48 posto, a cijena im se prepolovila na samo 20 funti.

U strahu od daljnjeg debakla organizatori su obećali da se pjevač ubuduće na bini neće pojavljivati poslije devet sati navečer te da će podzemna još voziti kad koncert bude gotov.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije