Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pariz

Kajtazi-Roth: Pariz me oduševio, na proljeće mu se vraćam

Anita Kajtazi
01.01.2010.
u 13:31

Pariz me je oduševio i ostavio bez daha, advent u francuskoj metropoli doista je nešto posebno – ispričala nam je Anita Kajtazi Roth, sportska novinarka Nove TV koja je u pratnji supruga Sergeja provela četiri nezaboravna dana u gradu uz Seinu.

Pariz me je oduševio i ostavio bez daha, advent u francuskoj metropoli doista je nešto posebno – ispričala nam je Anita Kajtazi Roth, sportska novinarka Nove TV koja je u pratnji supruga Sergeja provela četiri nezaboravna dana u gradu uz Seinu. Prošla je gotovo pola Europe, no Pariz ju je šarmirao na poseban način. 

– Tura brodom po Seini, uz ugodnu večeru, dok oko vas grad svijetli u punom sjaju, trenuci su koji se ne zaboravljaju, kao i odlazak na umjetnički Montmartre odakle se može uživati u pogledu na cijeli Pariz – rekla nam je Anita, a kako Francuzi s ponosom nose titulu najboljih gurmana na svijetu, nije se moglo izbjeći pitanje o restoranima.

– Posjetili smo najstariji restoran u Parizu “Procope” u kojem kao da je vrijeme stalo, u pozitivnom smislu. Sjajno vino i hrana, muzika lagano svirala, sve je izgledalo kao na filmu, samo je nedostajala Coco Chanel – ushićeno nam je ispričala dojmove šarmantna novinarka Nove TV.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije