55 GODINA NOVIH FOSILA

Kako do besplatnih ulaznica za jubilarni koncert glazbenika koji spajaju generacije

Novi fosili
Foto: Goran Čižmešija
1/2
01.10.2024.
u 13:37

Malo je glazbenih imena čije pjesme spajaju generacije kao one Novih fosila, a povodom obljetnice impresivnih 55 godina grupe, Sanja, Marinko i Zec pripremaju veliko slavlje u zagrebačkoj Areni u subotu 9. studenog 2024. godine.

Na glazbenoj sceni rijetki su oni koji su se uspjeli održati unatoč prolasku vremena i promjenama trendova te ostati omiljeni među svim generacijama. Jedno od takvih rijetkih imena su Novi fosili, koji 2024. godine obilježavaju impresivnih 55 godina postojanja.

Glazba Novih fosila već 55 godina širi ‘dobre vibracije’ te su njihove pjesme poput "Da te ne volim", "Reci mi tiho", "Saša", "Šuti moj dječače plavi", "Sanja", "Košulja plava" i brojne druge postale hitovi za sva vremena. Danas, 55 godina nakon pokretanja benda Sanja, Marinko i Zec žele generacijama koje dolaze prenijeti svoju ostavštinu, pa pozivaju sve da im se pridruže na slavlju glazbe, ljubavi, prijateljstva i uspomena.

Foto: Goran Čižmešija

Uz jesensku akciju na pretplatu za Premium sadržaj, uživajte u vrhunskim člancima, ali i koncertu 55 godina grupe Novi fosili! Po cijeni od 17,99 € za godišnju pretplatu za Premium sadržaj darujemo vam ulaznicu za koncert!

Požurite jer ponuda vrijedi za prvih 40 pretplatnika! Nakon ostvarene pretplate, ulaznica će biti poslana na vašu e-mail adresu.

Pretplati se!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije