Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
proslavio rođendan

Kakva romantika! Korana Gvozdić dirljivu objavu posvetila partneru Ivanu Šariću, on se rastopio

Foto: Instagram
1/9
23.05.2023.
u 15:30

Korana Gvozdić emotivnom je objavom čestitala 30. rođendan svom partneru Ivanu Šariću. On se rastopio od dragosti što se vidi u odgovoru koji joj je ostavio u komentarima, a brzo su se počele nizati i druge čestitke ispod objave.

Komičar Ivan Šarić proslavio je 39. rođendan, a partnerica Korana Gvozdić na svojem profilu na Instagramu posvetila mu je tim povodom dirljivu objavu. 

"Sve ljubavne epitete već znaš, ali ja jako volim dodati i 'prijatelju moj'. E, pa, prijatelju moj, znaš, puno smo mi tih tvojih rođendana proslavili i divno je starjeti uz tebe. Za tvoj 29. ročkas veslali smo po maksimirskom jezeru, a za ovaj 39. mogu ti reći kako i dalje fino plovimo, možda još i bolje otkada imamo malog kapetana! Sve što želim je to da si mi sretan i zdrav! Sretan rođendan, ljubavi!" 

"A divnooooo! Hvala, jub!" komentirao je Šarić, a brzo su se počele nizati i druge čestitke ispod objave.

 

Korana je u objavi spomenula sinčića Olivera kojeg je rodila u travnju 2021, a roditelji su dolazak prinove javnosti otkrili tek u svibnju. Oliver je rođen kao Palčić, a Korana je jednom prilikom ispričala što su sve prolazili. Beba i mama proveli su 38 dana u bolnici, a Korana je otkrila da je sina mogla vidjeti samo 15 minuta dnevno. On je bio na neonatologiji, a posjete je ograničavala pandemija.
Šarić je s nama u jednom intervjuu podijelio svoje osjećaje o tom periodu. 

- Iskreno nije jednostavno pričati javno o takvim stvarima. Kako Korana zna reći, donijeti na svijet malo predivno biće u izazovnim okolnostima za nas je svetinja i nismo spremni do kraja ju iznositi na vidjelo i puštati da se netko eventualno nabacuje s njom. Progovorila je o tome, jer smo se sve ovo vrijeme i tijekom trudnoće i poslije susretali s ljudima koji su nam znali reći koliko im je teško prolaziti neke stvari o kojima se ne priča toliko, i da zapravo kad čuju našu priču i kad vide da se u teškim situacijama skupi sva snaga svijeta da se prođu ti periodi, ljudima to daje dozu utjehe i nade. Ako smo već medijski izloženi, zašto ne bi neki naši mali postupci bili nekome od pomoći ili im olakšali njihovo iskustvo. Kako je meni bilo?! mislim da vam točan opis emotivnog stanja ni danas ne bi znao posložiti. Bilo mi je zaista teško, pogotovo kad ne možeš pomoć svojoj ženi niti najjednostavnijim zagrljajem.

VIDEO Glumac Marko Cindrić o humanitarnom maratonu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije