Tata sa zakašnjenjem

Kao mladić Rod Stewart odrekao se prve kćeri

rod
Pixsell
22.10.2010.
u 18:44

– Nisam je vodio u školu niti joj mijenjao pelene i ne osjećam se kao njezin pravi otac. Ali bliskost među nama postoji i pokušavamo biti što bolji jedno prema drugome.

Ostarjeli, ali u duši vječno mladi roker Rod Stewart (65) priznao je u showu Joya Behara još jedan grijeh iz mladosti.

– Bilo mi je 17 ili 18 godina i dobio sam kćer. Nisam imao ni prebijenog novčića i morao sam malenu dati na posvajanje – otkrio je tiha glasa Rod. Stewart je otac sedmero djece, a jedno će mu se uskoro i roditi, no cijeli ga je život kopkala misao na djevojčicu koje se odrekao kao mladić. Stoga je prije tri godine stupio u vezu s danas 46-godišnjom Sarah Streeter, koja je plod njegove kratke romanse sa studenticom umjetnosti pa sada pokušavaju nadoknaditi izgubljene dane.

– Povezali smo se kad su Sarah umrli roditelji koji su je posvojili i dosta dobro napredujemo – kaže Rod pa nastavlja:

– Nisam je vodio u školu niti joj mijenjao pelene i ne osjećam se kao njezin pravi otac. Ali bliskost među nama postoji i pokušavamo biti što bolji jedno prema drugome.

I Sarah je rekla koju riječ o svojem biološkom ocu i tome kako je bilo odrastati sa spoznajom da si posvojen.

– Ništa mu ne zamjeram. Odgojili su me divni ljudi pa na svoje prave roditelje nikada nisam bila ljuta. Ponekad bi me tek svladala tuga – kazala je Sarah za Daily Mail i nastavila:

– Danas na stvari gledam drukčije nego u vrijeme kad sam bila dijete. Shvaćam da je i Rodu tijekom ovih godina bilo jednako teško kao i meni. No sada nam je divno!

Sarah je postala dio Rodove obitelji pa se svi često nađu na ručku.

Ključne riječi

Komentara 1

AM
amarila
21:49 22.10.2010.

Sve je dobro sto se dobro svrsi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije