NIšta od bolovanja

Katarina Radivojević snima unatoč bronhitisu

najbolje godine
Saša Zinaja
15.10.2009.
u 18:01

Svi smo mrtvi, sve su nas poharali virusi, ali to nije razlog za prekid snimanja. Uostalom, kriza je, moramo raditi, nema odmora, čak ni ako smo bolesni – kaže Janko Popović Volarić.

Zla kob pogodila je glumce sapunice “Najbolje godine” koja se prikazuje na Novoj TV. Troje glavnih glumaca, Katarina Radivojević, Žarko Potočnjak i Janko Popović Volarić, razboljelo se, ali, unatoč povišenoj temperaturi, kašlju i bolu u bubrezima, snimaju od jutra do večeri.

– Uglavnom snimamo na otvorenome i nije čudo što smo više-manje svi bolesni – kaže Žarko Potočnjak koji je i s upalom bubrega svaki dan snimao.

– Bilo je bolno, ali snimati se mora. Bio sam pod stalnim liječničkim nadzorom, a i kolege sa seta su me tetošili, evo upravo ležim i odmaram se. Imamo tu toliko kreveta da mogu birati na kojem ću se odmarati dok čekam svoj red – ne tuži se 63-godišnji Potočnjak koji u seriji glumi Božu Hajduka koji u svojoj glavi ima poprilično luckaste zamisli. To što ne može iskoristiti bolovanje dok snima, ne smeta ni glumcu Janku Popoviću Volariću koji već nekoliko dana ima temperaturu.

– Svi smo mrtvi, sve su nas poharali virusi, ali to nije razlog za prekid snimanja. Uostalom, kriza je, moramo raditi, nema odmora, čak ni ako smo bolesni – kaže Janko koji je pohvalio ekipu koja ga liječi toplim čajevima. No kako ga njeguje djevojka Jelena Veljača kad nakon napornog dana dođe kući, nije htio otkriti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije