RASKRINKANA PRINCEZA OD WALESA

Kate Middleton koristi jeftini botoks bez igle! Pomlađuje kožu i briše bore, a rezultati su vidljivi odmah

Foto: Reuters
1/24
05.08.2024.
u 13:00

Princeza nije pobornica estetskih zahvata zato koristi "tajni sastojak" koji jednako djeluje kao i pravi botoks.

Kate Middleton jedna je od javnosti najdražih članova britanske kraljevske obitelji, ali i jedna od najbolje odjevenih. Princeza od Walesa neprestano oduševljava svojom elegancijom i mladolikim izgledom, a svi se već odavno pitaju koje su njezine beauty rutine i tajne. Naime, ona navodno koristi preparat koji vrlo učinkovito zaglađuje njezinu kožu na prirodnoj bazi, a glavni mu je sastojak spilanthol, anestetik koji opušta mišiće i smanjuje bore. 

Inače, estetska medicina iz dana u dan strelovito napreduje, a najtraženiji zahvati su definitivno pomlađivanje kože lica i sitnije korekcije. Posljednjih su godina najtraženiji pak proizvodi koji navodno daju neke rezultate protiv starenja, odnosno zaglađuju bore. Kada se nakon nekoliko mjeseci izbivanja iz javnosti zbog borbe s rakom, princeza od Walesa pojavila na najpoznatijem balkonu na proslavi Trooping the Colour, a potom i u finalu Wimbledona, mnogi su njezin izgled ocijenili rezultatom faceliftinga. Ipak, poznato je kako Kate nije pobornica estetskih zahvata, a za zategnutiju kožu lica koristi Biotulin, pisao je Daily Mail.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

VEZANI ČLANCI:

 

Biotulin je prirodni serum koji postiže učinak identičan onom koji će vam pružiti injekcije botoksa. Biotulin se nanosi kao gel izravno na kožu umjesto ubrizgavanja, a daje trenutne rezultate u odnosu na botoks kojemu je potrebno i do nekoliko dana da "proradi". Oni koji su koristili Biotulin kažu kako se učinci vide odmah, odnosno već nakon sat vremena od korištenja. Ako se ovaj proizvod koristi baš svaki dan tijekom trideset dana, dubina bora će se navodno smanjiti, a vaša koža će biti glatka i zategnuta. Cijena jedne bočice iznosi oko šezdeset dolara, prenose mediji. 

Osim Kate Middleton, Biotulin koriste Madonna, Leonardo DiCaprio, Michelle Obama, Kim Kardashian i mnogi drugi koji svoju glatku kožu duguju upravo organskom botoksu.

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije