kraljevska obitelj

Meghan Markle progovorila o maltretiranju: 'Nikad ne bih željela da se nekom drugom ne vjeruje'

Queen Elizabeth II death
Foto: Chris Jackson/PRESS ASSOCIATION
1/14
05.08.2024.
u 09:21

Meghan je posljednji intervju dala u nedjelju za CBS News, a tada je govorila o projektu kojeg je pokrenula s princem Harryjem. Radi se o platformi namijenjenoj podršci roditeljima koju su izgubili djecu na društvenim mrežama. Osim toga, progovorila je i o svojem iskustvu.

Teški odnosi u britanskoj kraljevskoj obitelji već su neko vrijeme, a kralj Charles i princ William dosta su suzdržani kada je u pitanju ponašanje Harryjeve obitelji. No, iako mnogi priželjkuju da će doći do poboljšanja odnosa, toga nema na vidiku, a kako se čini ni Meghan Markle se ne kreće u tom smjeru. Naime, nakon što su Harry i Meghan dali intervjuu Oprah u kojem su mnogim priznanjima šokirali, povukli su se te nisu više ništa komentirali, a sada su, novim intervjuom dodatno stavili sol na ranu. 

Meghan je posljednji intervju dala u nedjelju za CBS News, a tada je govorila o projektu kojeg je pokrenula s princem Harryjem. Radi se o platformi namijenjenoj podršci roditeljima koju su izgubili djecu na društvenim mrežama. Tijekom predstavljanja inicijative, Meghan je govorila o online zlostavljanju i njegovim učincima na malu djecu, a osvrnula se i na to kako ju je vlastito iskustvo povezalo s tim obiteljima. "Ako ste prošli kroz bilo koju traumu, vjerujem da je dio puta iscjeljenja to što smo u mogućnosti biti otvoreni o tome", rekla je u emisiji "CBS Sunday Morning". Nakon toga je dodala i da u ranijim intervjuima nije zagrebala ni površinu svog iskustva. "Nikad ne bih željela da se netko tako osjeća. I nikad ne bih željela da netko drugi radi takve planove. I nikad ne bih željela da se nekom drugom ne vjeruje”, istaknula je. 

Queen Elizabeth II death
1/14

Podsjetimo, Meghan je u intervjuu koji je dala Oprah Winfrey 2021. godine otkrila da je imala suicidalne misli dok je bila trudna s Archiejem zbog pritiska koji je imala kao članica kraljevska obitelji. Markle je tada podijelila da "više nije željela biti živa", a u jednom se trenutku obratila za pomoć članu Palače, ali je odbijena. Dodala je da se počela bojati govoriti o svojim osjećajima Harryju, no kada je to ipak učinila imala je potpunu podršku od njega.

Dodajmo da su Meghan i Harry roditelji sina Archieja i kćeri Lilibet i sada rade na tome da osiguraju da druge obitelji ne prođu kroz ono što su oni. Inicijativa, koju su pokrenuli, je tu kako bi "pružila ključnu podršku roditeljima čija su djeca patila od štetnih učinaka društvenih medija i poteškoćama mentalnog zdravlja". 

 

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije