Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slomio joj srce

Kate Middleton prije princa ljubila talentiranog sportaša

Kate Middleton (1)
Press Association/PIXSELL
18.09.2013.
u 13:42

Kate Middleton i princ William nisu se prvi put upoznali na sveučilištu St. Andrews, barem prema novoj biografiji koju je o poznatom paru napisala Katie Nicholl.

Kate Middleton i princ William nisu se prvi put upoznali na sveučilištu St. Andrews, barem prema novoj biografiji koju je o poznatom paru napisala Katie Nicholl.

– Razgovarala sam s nekoliko njezinih prijatelja na sveučilištu u Marlboruughu gdje je studirala prije St. Andrewsa, a oni su mi rekli kako su se njih svoje upoznali i prije nego li se ona premjestila na to sveučilište. Kateini prijatelji poznavali su Williama i Harryja, tako da nije bilo upoznavanja na samom fakultetu kako se do sada mislilo. U to vrijeme, to je promijenilo sve – piše autorica nove biografije K. Nicholl, prenosi E!Online.

Kate je nekad ljubila Harryja Blackelocka. – Bio je najzgodniji dečko u školi u Marlboroughu, godinu stariji od Kate i talentiran sportaš. Bili su zajedno jednu godinu, bio je njezina prva ljubav, no slomio joj je srce – ispričala je autorica.

>>Kate Middleton je bomba: U uskoj haljini pokazala seksi tijelo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije