NA BEVERLY HILLSU

Kći Clinta Eastwooda uhićena zbog obiteljskog nasilja, navodno je pretukla dečka

Clint i Francesca Eastwood
Foto: Profimedia
1/7
16.10.2024.
u 21:30

Policija je uzela izjave obje strane i procijenila ozljede njezinog dečka. Potom su nju uhitili. Francescin dečko je odbio liječničku pomoć, a policija nije otkrila njegov identitet. Francescu su pustili iz pritvora uz jamčevinu od 50.000 dolara

Francesca Eastwood (31), kći legendarnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda i glumice Frances Fisher, uhićena je  na Beverly Hillsu zbog optužbi za obiteljsko nasilje. 

"U subotu, 12. listopada 2024., otprilike u 22:42 sati, policijska uprava odgovorila je na poziv o mogućem incidentu obiteljskog nasilja. Policajci su proveli istragu te na temelju izjava i ozljeda Francesca Ruth Fisher Eastwood iz Los Angelesa uhićena je za kazneno djelo nasilja u obitelji. Zadržana je u pritvoru", rekao je glasnogovornik policijske uprave Beverly Hills, piše  TMZ.

Eastwood se navodno posvađala sa svojim dečkom tijekom vožnje kvartom, a onda se i potukla s njim. Policija je uzela izjave obje strane i procijenila ozljede njezinog dečka. Potom su nju uhitili. Francescin dečko je odbio liječničku pomoć, a policija nije otkrila njegov identitet. Francescu su pustili iz pritvora uz jamčevinu od 50.000 dolara.

GALERIJA: Vruće fotke! Pogledajte kako se Lidija Bačić mijenjala tijekom godina i neka njena najseksi izdanja

Clint i Francesca Eastwood
1/43

Francesca je u vezi s glumcem Alexanderom Wraithom, iako nije jasno je li on na bilo koji način bio upleten u incident. Par ima šestogodišnjeg sina Titana.

Wraith i Francesca svoju su romansu službeno objavili na crvenom tepihu 2018. Glumica je u to vrijeme bila trudna s njihovim djetetom.
Wraith ima sina iz prethodne veze i bio je u braku koji je trajao osam godina prije nego što je hodao s Francescom. Podnio je zahtjev za razvod od svoje supruge Lili Gaildraud u lipnju 2018. Glumac se navodno viđao s Francescom dok je još bio u braku s Gaildraud. Međutim, za rekao je da su on i Gaildraud bili razdvojeni tri godine prije razvoda, te da su svi sretni.

VEZANI ČLANCI: 

Prije veze s Wraithom Eastwood je kratko bila u braku s Jordanom Feldsteinom, bratom glumca Jonaha Hilla i menadžera benda Maroon 5. Par se vjenčao 17. studenog 2013., no Francesca je podnijela zahtjev za poništenje samo osam dana kasnije.
Feldstein je preminuo 2017. u dobi od 40 godina. Njegovu smrt navodno su uzrokovali krvni ugrušci koji su nastali u njegovim nogama, upala pluća i pretilost.

Francesca se pojavila u reality showu “Mrs. Eastwood & Company” ,a igrala je i u očevoj filmskoj adaptaciji brodvejskog mjuzikla iz 2014. “Jersey Boys”. Također je glumila u filmovima poput "M.F.A." i "Clawfoot" te gostovala u TV serijama kao što su "Fargo" i "Twin Peaks: Povratak".

VIDEO: Prije 17 godina poginuo je makedonski slavuj Toše Proeski: Bio je i ostao je anđeo dobrote

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije