Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert De Niro

Kći legendarnog glumca mlađa je od njegove unučadi, zovu je 'teta'

Foto: Page Six, Youtube, Instagram
1/15
11.02.2024.
u 23:00

Američki glumac Robert De Niro uživa u očinstvu sa svojom 10-mjesečnom kćerkicom Gijom, a mi smo se prisjetili glumčeve zavidne 'očinske' karijere.

Američki glumac Robert De Niro pozirao je sa svojom 10-mjesečnom kćerkicom Gijom i oduševio obožavatelje diljem svijeta. Na novoj fotografiji koju je objavio američki medij Page Six, filmska legenda u naručju drži bebu u svom krilu i nježno prislanja obraz na njezinu glavu. "Preslatka je", izjavio je glumac u intervjuu za People objavljenom prošle srijede te se nasmijao neobičnoj dinamici unutar svoje obitelji nakon što je u 80. godini dočekao sedmo dijete. 

- "Sva djeca su jako oduševljena njome. Čak i unuci. Ona je njihova teta, a oni će uskoro postati tinejdžeri", opisao je glumac. Giju je 80-godišnji De Niro dobio sa svojom 15 godina mlađom partnericom Tiffany Chen koja rijetko s njim izlazi, a da su dobili bebu glumac je otkrio slučajno u jednom intervjuu. Tiffany se, inače, bavi produciranjem i investiranjem, a 1980. godine navodno se vjenčala za Charlesa Heunga, inače glumca i producenta s kojim vodi tvrtku China Star Entertainment Group.

Ako se prisjetimo, Robert se 2018. godine razveo od supruge Grace Hightower, a s kojom je bio u braku čak 20 godina. Zajedno imaju 25-godišnjeg sina Elliota i 11-godišnju kći Helen. Fatalni glumac s bivšom suprugom Diahnne Abbott ima također dvoje djece, 56-godišnju Drenu i 47-godišnjeg Raphaela, a otac je i 27-godišnjih blizanaca Aarona i Juliana koje dijeli s bivšom djevojkom Toukie Smith.

 

Foto: Page Six, YouTube, Instagram

 

VEZANI ČLANCI: 

 

Zanimljiva jest i činjenica da De Niro ima i četvero unučadi, uključujući Drenina sina Leandra koji je tragično preminuo od slučajnog predoziranja prošle godine u dobi od 19 godina. De Niro i Chen počeli su se u medijima povezivati 2021., a kako je poznato, upoznali su se na setu njegova filma "The Intern" snimanog 2015. godine.

 

1/19

 

- "Kad smo radili, to je bio samo posao", rekla je Chen dok je govorila za CBS o početku njihove veze u srpnju 2023. "I onda smo nekoliko godina kasnije ponovno stupili u kontakt i rekla sam: "Oh, valjda je ovo znak da se slažemo i da smo jedno za drugo". 

 

VIDEO: Tko je supruga Ivana Turudića? Ginekologinja rasi u zagrebačkoj bolnici, a pojavljivali su se i u javnosti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije