Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tatina mezimica

Kći Marina Miletića postigla veliki uspjeh, pozirali zajedno: 'Srce tatino, čestitam'

Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/13
03.02.2024.
u 11:55

Saborski zastupnik Marin Miletić često objavljuje trenutke iz privatnog života, a sada se pohvalio novim uspjehom svoje najmlađe kćeri Lucije.

Saborski zastupnik Marin Miletić na društvenoj mreži Instagram često objavljuje fotografije iz privatnog života, a tako je bilo i ovog puta kada se pohvalio uspjehom svoje kćeri Lucije. Naime, njegova mlađa kći Lucija imala je prvu izložbu u životu, a on je napisao ispod njihove zajedničke fotografije na kojoj sretni poziraju. - Danas sam sa svojom mlađom kćeri, na otvorenju njezine prve izložbe ulične umjetnosti u Rijeci. Kada sve ogolite, maknete sjene i sjaj prolazni ostane vam dobri Bog i obitelj. Ljubav. Ponosan sam na moje kćeri. Lucija, srce tatino, čestitam - napisao je uz opis fotografije koju možete vidjeti OVDJE

Ponosan otac pohvalio se i u prosincu prošle godine kada je svima otkrio da je njegova pak starija kći Marta diplomirala na Pravnom fakultetu. Njegove kćeri dobro su prihvatile i njegovu emotivnu partnericu glumicu Kristinu Krepelu s kojom Marin Miletić uživa u ljubavi. Dvojac često objavljuje zajedničke fotografije na društvenoj mreži Instagram, a i na događajima vole pozirati zajedno, zagrljeni i kako se drže za ruke. No o svojoj ljubavi ipak još uvijek ne žele govoriti za medije. Njegova starija kći Marta ima 23 godine, a Lucija je od nje mlađa šest godina. 

Podsjetimo, Marin Miletić ranije je bio u braku sa suprugom Danijelom koja je preminula u rujnu 2021. godine nakon duge i teške bolesti. Njegova supruga Danijela, s kojom je proveo 24 godine, preminula je nakon duge borbe sa zloćudnim tumorom. Miletić je tu vijest sam podijelio na društvenim mrežama, a idućih je dana često pisao o tome kako se on i njihove dvije kćeri Marta i Lucija nose s gubitkom supruge i majke, ali kako su se o njoj brinuli sve do posljednjeg trenutka.

VEZANI ČLANCI:

- Molili smo jako. Puštali Amorose, Božju pobjedu, Emanuel. Plakali i slavili Isusa. Plakali jer znamo da nam odlazi naša Danijela. Slavili jer znamo da odlazi u vječni smiraj, u stanove nebeskog Jeruzalema. Nakon što je usnula - plakanje, molitva i potpuni mir koji se spustio na moje kćeri i na mene. Potpuni mir. Uredili smo tijelo. Hillsong svira u pozadini. Mi potiho plačemo i pjevamo. Obukli našoj Danijeli majicu King's daughter - kćer Kralja. Vidjela je Danijela tu majicu dok je mogla još govoriti na netu i htjela ju je - napisao je, između ostalo Miletić u jednoj od objava o smrti svoje voljene supruge Danijele. 

Nakon sahrane je čak i objavio i snimku pogreba. - Gledam u lijes gdje leži tijelo moje Danijele. Ona pak je tamo iza velike rijeke. Mlada i prekrasna. Pleše s Isusom. U potpunom miru i radosti koju ne možemo zamisliti. Stišćem ruke svojih kćeri. Hodamo. Korak po korak. Ali, snažno. Naprijed. Nazad ne ide. Niti nazad može. Gospod priprema za ono što dolazi. Srce je potpuno mirno - napisao je nakon sahrane na društvenoj mreži Facebook. 

Miletić je supruzi posvetio i objavu 60 dana nakon njezine smrti u kojoj je napisao da svakoga dana misli o njoj. - Proći će i svi ovi dani. Jer, sve prolazi. Dok se ne sretnemo kod Onoga koji jedini svemu daje smisao. Iskreno? Baš sam nestrpljiv. Ali i ponizan. Podignut ću kćeri i napraviti što se od mene očekuje. Zagovaraj nas s Neba, moja Danijela - napisao je Miletić. 
Osam mjeseci nakon pronašao je utjehu u društvu Kristine Krepele s kojom je tada po prvi put uhvaćen u šetnji zagrebačkim Maksimirom, sve je objavio 24 sata. 

VIDEO: Zvonimir Boban i Leonarda Lončar ponovno su zajedno: 'Jako smo sretni'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije