prošle su dvije godine

Kći Mustafe Nadarevića otvoreno o gubitku oca: 'Najviše pamtim njegovu smirujuću snagu'

Foto: Instagram/PIXSELL
1/5
21.12.2022.
u 18:30

Nana Nadarević je kako je u to vrijeme gubitak oca, voljenog glumca Mustafe Nadarevića prepoznala kao "nešto univerzalno što povezuje sve nas koji smo iskusili smrt bliske osobe. Ako na gubitak pokušamo gledati tako, otvorit ćemo novi put i empatiju koji nas povezuje s drugim ljudima".

Nana Nadarević kći je voljenog pokojnog glumca Mustafe Nadarevića, a prije samo dva mjeseca postala je majka male djevojčice Rumi koju je dobila s dugogodišnjim partnerom Silvijom Pleštinom. Obitelj je s oduševljenjem dočekala malenu djevojčicu, a Nana se sada u intervjuu za Azru prisjetila pokojnog oca. Rekla je kako je u to vrijeme gubitak prepoznala kao "nešto univerzalno što povezuje sve nas koji smo iskusili smrt bliske osobe. Ako na gubitak pokušamo gledati tako, otvorit ćemo novi put i empatiju koji nas povezuje s drugim ljudima". 

"Imam divne uspomene s tatom. Iznad svih njegovih savjeta, najviše pamtim njegovu smirujuću prisutnost i snagu. Kad smo bili djeca, moj brat Aša i ja smo uvijek znali da je tata tu da nam pomogne i problem koji nam se čini velik kao kuća svede na kamenčić u cipeli. Može li dijete tražiti više od toga nego da zna da ga roditelj voli i da je tu za njega", dodala je.

"Imamo sreću da je iza tate ostalo mnogo filmova, serija, predstava i intervjua pa možemo uživati u njegovom liku i djelu i danas. Sretna sam što će i Rumi vidjeti svoga djeda, čuti njegov glas i upoznati mu manire. Svjesna sam da je to velika stvar i zahvalna sam na tome", zaključila je Nana u intervjuu.

Podsjetimo, Mustafa je preminuo 22. studenoga 2020. godine u Zagrebu nakon duge i teške borbe s karcinomom pluća.

VIDEO Vjekoslava Huljić: "U pjesmi sam ograničena, a u knjizi se mogu otkačiti i izmišljati do mile volje"

Komentara 1

DU
Deleted user
20:16 21.12.2022.

Lijepe riječi da je najljepše kada znaš da je roditelj tu za tebe i da znaš da te voli. Nažalost mnogi to ne osjete, a mnogi znaju važnost toga tek kada izgube roditelja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije