Najljepši period

Maja Šuput raspametila obožavatelje novom fotografijom sina: Ma daj, kao s božićne čestitke

Zagreb: Djeca i odrasli su Maji Šuput u Krašolandu na Adventu šapnuli svoje želje
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
1/8
21.12.2022.
u 15:12

- Najljepši tjedan u godini je počeo. Bloom kao pomoćnik Djeda Božićnjaka brine da svi darovi budu pod borom na vrijeme. Nama je ovo najslađi Božić ikada - napisala je Maja i podijelila fotografije malenog Blooma.

Pjevačica Maja Šuput podijelila je s obožavateljima nekoliko fotografija svog sina Blooma odjevenog u božićni outfit i najavila je najljepši tjedan u godini.

- Najljepši tjedan u godini je počeo. Bloom kao pomoćnik Djeda Božićnjaka brine da svi darovi budu pod borom na vrijeme. Nama je ovo najslađi Božić ikada - napisala je Maja i podijelila fotografije malenog Blooma koje su raznježile njezine obožavatelje i dali su to Maji do znanja u komentarima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

 

- Medeni, presladak. Ma daj kao božićna čestitka je. Najslađi. Kako je ovaj mali slatki. Ma rođeni glumac. Bloom kao s predivne starinske bajkovite božićne razglednice. Joj Majo neka ti je živ i zdrav kao med je. Predivan. Patuljak moj predivni - napisali su Maji njezini brojni pratitelji koji se nisu mogli nadiviti koliko je maleni Bloom sladak. Prije nekoliko dana pjevačica je objavila i fotografije i video na kojima je pokazala kako je uredila svoj dom za ove blagdane i tada su joj neki od obožavatelja zamjerili što su i orašari kao ukrasi dio njezinog uređenja doma za blagdane.

 -Jaslice, a ne orašar. Ma može i jedno i drugo, samo je žalosno da se Isusa ne smije više ni spomenuti u kontekstu Božića. Gdje su Isusove jaslice? Nažalost, zamijenio ih je orašar i Djed Božićnjak. Predivno okićeno, predivan Bloom. Ali gdje su jaslice?!! Najvažnije nedostaje. Molim izbaci te orašare i ostale gluposti... Ubaci Isusa, sve je predivno.  Sve je predivno, ali orašare van! Baš su gadni. Ima li igdje Isusa i jaslica što nam i je Božić. Bloom je top, ali orašari... Pa kaj vam je to ljepše od našeg tradicionalnog? - bili su neki od komentara koji su se našli ispod najnovije Majine objave na Instagramu. 

VIDEO Twitter gori nakon nastupa Jure Stublića, komentari ne staju: 'Ustao za Halloween, ostao do Božića'

 

Ključne riječi

Komentara 10

BE
Beyonder
15:20 21.12.2022.

To je neka "moderna mama" koja će djetetu dati da odluči hoče li biti dječak ili djevojčica jer po fotkama se to ne može razaznati

PU
Pametan-u-moru-ludih
17:36 21.12.2022.

Dali ova zna da "Bloom" na Engleskom znaci "Pupoljak"...ili "Cvijetic". Ovog ce malog djeca zafrkavati u skoli...to garantiram.

Avatar Zgubider..
Zgubider..
17:41 21.12.2022.

Znači ona smije podijeliti sliku djeteta sa svojim pratiteljima, Severinu samo što nisu zatvorili radi toga!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije