STUDIRA MEDICINU

Kći Nikoline Ristović vješto krije svoj ljubavni život, evo koji je Banjalučanin zarobio njezino srce

Foto: instagram
1/8
25.08.2021.
u 20:20

Iako par krije detalje svoje veze, ne kriju koliko su zaljubljeni.

Starija kći voditeljice Nikoline Ristović, Hana Leonarda Cigoj već je tri godine u vezi s Banjalučaninom Andrejom Ivanišem, a par često dijeli svoje fotografije na društvenim mrežama. Iako Hana i Andrej kriju detalje svoje veze, ne kriju koliko su zaljubljeni.

Foto: Instagram
Inače, samozatajna Hana živi u Edinburghu gdje studira na prestižnom Medicinskom fakultetu. Nikolina je Hanu dobila s voditeljem i novinarom Markom Cigojem. Ristović ima i još jedno dijete, kćer Unu Sofiju koju je dobila 2013. godine s Vidojem Ristovićem.

Podsjetimo da se Ristović nedavno upustila u dizajnerske vode te pokrenula dječji brend 'Guilty or Innocent'. Riječ je o ekološki osviještenom brendu koji je, prema riječima njegove osnivačice, namijenjen hrabrim urbanim klincima i njihovim roditeljima.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 7

Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
03:37 26.08.2021.

Ako platim Premium jesam li onda posteden ovakvih vesti?

Avatar lola lola
lola lola
06:44 26.08.2021.

Cura je skroz normalna I van radara I nije nikakav celebriti pa ne znam zasto se mediji uopce zanimaju za nju....nije njezina krivnja sto joj je mama Nikolina.

FA
fajlpz
06:21 26.08.2021.

Ma da ovo ne znam ne bi moga spavat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije