SAMA SVOJ MAJSTOR

Ivana Paradžiković objavila: 'postoji trenutak u životu kada čovjek mora preuzeti stvari u svoje ruke'

Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/13
25.08.2021.
u 15:57

"Bravo Ivana, samo hrabro jer ti to možeš", pohvalili su je pratitelji u komentarima i pružili joj podršku.

Ivana Paradžiković (40) na svojem je Instagram profilu objavila album fotografija koje su njezine pratitelje oduševile. Naime, novinarka je objavila fotografije na kojima nosi radno odijelo, a vidi se i da je rušila zid. Za potrebe Instagrama pozirala je s bušilicom, a u opisu istaknula da "postoji trenutak u životu kada čovjek jednostavno mora preuzeti stvari u svoje ruke". Dodala je i hashtagove 'sam svoj majstor', 'zidam kuću trokatnicu', 'obnova'  i 'građevina'. 

U komentarima su joj oduševljeni pratitelji uputili razne poruke. "Ako znaš popravljati pvc stolariju, bilježim se", poručio je jedan, a drugi joj je dao građevinske savjete. "Kud baš nosivi zid?", upitao je znalački. Neki su joj ponudili i pomoć, a drugi hvalili. "Bravo Ivana, samo hrabro jer ti to možeš", jedan je do komentara.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, novinarka i voditeljica je proljetos prestala raditi za emisiju ''Provjereno'', a razlog njezina neočekivanog odlaska nepoznat je javnosti. Nakon raskida ugovora s Novom TV, lijepa novinarka pohvalila se završetkom studija odnosa s javnošću te tako najavila zaokret u karijeri. Dodajmo i da često objavljuje na društvenim mrežama, gdje je prati više od 18.000 ljudi, a među posljednjim objavama su rođendanska čestitka psu Titu, kao i čestitka s istim povodom sinu Hugu. 

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Ključne riječi

Komentara 6

KU
Kuronja20cm
16:21 25.08.2021.

Bitno da su talibanski mediji ukinuli komentare na komentar talibana Šprajca koji pak misli da je jako duhovit jer brani uzurpatoricu privatnog posjeda i maltretiranhe djece!

SO
sohnahoakasaa
16:21 25.08.2021.

Samo buši i šljakaj i nisi za drugo. Mislili smo da smo te se rešili kad ono slikica na slikucu. Dobro si svoju ideološku pripadnost skrivala jedno vreme iza problema koje ima ovaj narod. Konačno si prestala 'bušiti' neke gledatelje.. Zovi si drugu DD nek ti pomogne. I jednoj i drugoj bi vam dobro došel fizički rad je rad s glavom vam stvara probleme. Vidi se da ti zaprav nikad nisi bila (a ni ova tvoja drugarica nebu) 'samostojeća zvezda'. Kad nema 'ugradbenog' tras na zemlju. Zato se samo naslikavaj i 'liječi. Bolje to nego da si 'na nečem'.

ZV
zvone02
16:33 25.08.2021.

Vratite nam Kolarićku, maknite ZgubiDanku i Šprajcera alias Jovanovića, stop nasilju šprajcom i parađikovićkom nad napaćenim čitateljima........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije