Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trudna i sama

Khloe Kardashian čeka dijete s Lamarom?

Khloe i Lamar
Foto: BigPictures/PIXSELL
03.01.2014.
u 17:07

Prema pisanju The Hollywood Gossipa, Khloe Kardashian čeka dijete sa svojim bivšim suprugom Lamarom Odomom.


Prema pisanju The Hollywood Gossipa, Khloe Kardashian čeka dijete sa svojim bivšim suprugom Lamarom Odomom. To je otkrila ostatku obitelji tijekom zajedničkog druženja u povodu božićnih i novogodišnjih praznika.

Iako nema službene potvrde, navodno je Khloe zatrudnjela tijekom njihova posljednjeg zajedničkog susreta, nakon kojeg su odlučili da je njihovu braku ipak došao kraj. Navodno će mama Kris odlučiti kada će s informacijom izaći u javnost. Prema priči su mnogi vrlo skeptični s obzirom na to da je poznato koliko je par imao problema s plodnošću.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije