SUDSKI PROCES U SRBIJI

Kićina crna žena prolazi kroz težak postupak: Osjećam stres i lupanje srca i voljela bih da se ovo okonča

Beograd: Suđenje Miroslava Ilića i njegove bivše ljubavnice Mirjane Antonović povodom dokazivanja očinstva
Foto: Antonio Ahel
1/9
24.03.2022.
u 12:21

Mirjana Antonović i pjevač Miroslav Ilić ponovno su se susreli na sudu. Naime, Ilić je protiv Mirjane podnio kaznenu prijavu zbog povrede tajnosti postupka. Antonović je na sud stigla u društvu odvjetnika, a kratko su prokomentirali situaciju za medije.

Mirjana Antonović i pjevač Miroslav Ilić ponovno su se susreli na sudu. Naime, Ilić je protiv Mirjane podnio kaznenu prijavu zbog povrede tajnosti postupka. Antonović je na sud stigla u društvu odvjetnika, a kratko su prokomentirali situaciju za medije.

-Ne znam zašto sam ovdje- kratko je rekla Mirjana, a potom se nadovezao i odvjetnik.

-Nismo dobili kaznenu prijavu, tek ćemo sada saznati sadržaj. Kada sud donese odluku onda o tome možemo razgovarati. Ne smijemo iznositi detalje suđenja - rekao je odvjetnik za srpske medije.

-Ovo je veoma stresno i utječe na moje zdravlje. Ovo bi bilo stresno za svakog, ne samo za mene. Osjećam stres i lupanje srca. To su sve posljedice i voljela bih da se ovo napokon okonča. Cijela ova situacija je bespotrebna. Ne smijem ništa više reći- dodala je Mirjana. Miroslav Ilić na suđenju se nije pojavio, došao je samo njegov odvjetnik.

23, March, 2022, Belgrade - The trial on the lawsuit for proving paternity of Mirjana Antonovic, a woman who claims that she has a son Devin with the singer Miroslav Ilic, which he refuses to officially admit, has continued in the Palace of Justice. Mirjana Antonovic. Photo: Antonio Ahel/ATAImages 23, mart, 2022, Beograd - U Palati pravde je nastavljeno sudjenje po tuzbi za dokazivanje ocinstva Mirjane Antonovic, zena koja tvrdi da sa pevacem Miroslavom Ilicem ima sina Devina, a kojeg on odbija da zvanicno prizna. Photo: Antonio Ahel/ATAImages Photo: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel

Mirjana se jučer se pojavila na sudu u Srbiji na još jednom ročištu u sudskom postupku kojeg vodi protiv pjevača Miroslava Ilića i u kojem pokušava dokazati da je on otac njenom sinu Devinu. Suđenje se približava kraju, a Mirjana, koja se nekoliko puta nije pojavila na sudu  i Miroslav ovaj put su došli, te su sa svojim odvjetnicima čekali suđenje u hodniku. 

Podsjetimo, Mirjana koju je pokojni Kićo Slabinac opjevao u svojoj popularnoj pjesmi  tvrdi kako je otac njezina sina popularni pjevač Miroslav Ilić. Devin je svojedobno sudu u Beogradu priložio svoj DNK, dok Ilić to nikako nije htio učiniti i zato su se prije nekoliko mjeseci opet susreli na sudu. Antonović u listopadu otkrila  kako se u cijelom ovom slučaju dogodio i obrat jer je Devin tužio i svoju majku.

– Devin je odlučio tužiti i mene i Miroslava kad je doznao istinu. Na sudu sam i da se branim i da pružim sinu podršku. Nisam tu da promoviram knjigu niti da tražim publicitet. Oni koji imaju više informacija o meni znaju da sam sve to mogla u mnogo mlađim godinama – rekla je krajem listopada Antonović. Cijeli slučaj traje oko 14 godina kada je Antonović počela s prvim optužbama na sudu i kada je tražila od pjevača da i zakonski prizna njihova sina.

VIDEO Dobitnika Večernjakove ruže Tina Kovačića dočekali bakljadom u Osijeku

Komentara 3

PA
PapezJanez
17:57 24.03.2022.

Jadnica nije mogla u zivotu naci nekog dobrog covjeka radnika nego samo ganjala poznate pjevace dok su bili puni peneza, nikako da sjasi s njih

DI
dino85
13:52 24.03.2022.

Sdragan; odjeti, i ti si jedan od onih koji misle da smo braća, i da samo vi imate pravo kao braća da nas tamanite inače sko to uradi švabo odma nas branite, jel tako. Ma nemoj da mi budeš brat,, živi svoj život i pusti me na miru budi dobar susjed ako hoćeš a ako nećeš sretan ti put.

Avatar Mudlin
Mudlin
13:13 24.03.2022.

Mnogo važna "vest" za civilizaciju. Baš vam fala. Al ipak, za svaki slučaj, redovno si servisirajte izvjesna poljoprivredna motorna vozila.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije