Sve je krenulo u lošem smjeru

Putinova kći Maria razvodi se od supruga poduzetnika, a otac joj je invazijom uništio unosan posao

Foto: profimedia
1/7
24.03.2022.
u 11:23

Maria se koristi prezimenom Vorontsova, prezimenom svoje bake, kojem je dodala suprugovo prezime Faassen

Rat u Ukrajini uništio je nade najstarije kćeri Vladimira Putina da otvori elitni medicinski centar koji vrti novac za superbogate strance u Rusiji, a i njezin brak sa suprugom sa Zapada je propao. Prema pisanju Daily Maila, Maria Vorontsova (36), starija kći ruskog predsjednika, stručnjakinja je na području genetike i genetskih bolesti kod djece. Ruska invazija na Ukrajinu poremetila je planove i Putinovoj kćeri koja je trebala otvoriti medicinski centar u kojem su posjetitelji trebali biti bogati Europljani. 

– Planovi su bili privući pacijente iz Europe i bogate šeike iz zemalja Perzijskog zaljeva. A sada, nakon napada na Ukrajinu, kakvi će Europljani i šeici doći? – poručio je ruski istraživački novinar Sergej Kanev koji kaže kako su Putinovu kćer i na privatnom planu snašle nevolje i razvodi se od svog supruga, nizozemskog poduzetnika Jorrita Faassena. Sergej nije iznosio detalje njihova razvoda, ali pretpostavlja sa da je parnica pokrenuta otprilike u isto vrijeme kada su počeli ratni sukobi. Par ima i djecu, ali ne zna se koliko djece imaju ni kako se zovu jer Putinove kćeri nastoje svoj privatni život držati podalje od javnosti. 

Maria se koristi prezimenom Vorontsova, prezimenom svoje bake, kojem je dodala suprugovo prezime Faassen. Njezina mlađa sestra Katarina zamjenica je ravnatelja Instituta za matematička istraživanja složenih sustava na sveučilištu u Moskvi, a obje kćeri Putin je dobio u braku s bivšom suprugom Ljudmilom.

VIDEO U petak je završila još jedna Večernjakova ruža: Pogledajte kakva atmosfera je vlada u HNK

 

Komentara 2

TA
Tajg
12:17 24.03.2022.

Poznato je da je Bidenov sin mućko korupcijom po Ukrajini, kao i Blinkenova obitelj, a o Bushevim ambicijama u Iraku ništa se ne osuđuje. Zašto isti zakon ne vrijedi za sviju nas, a ne nešto manje ili nešto više. Stvarno licemjerno!

ST
Starotopoljanin
12:13 24.03.2022.

odrekni se ratnog zlocinca i ne priznnaj da si ista stim monstrumom ista u rodu i poznanstvu,ako imas imalo pameti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije