Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgora omotnica

Kićo nakon 37 godina ponovno s albumom zbog kojeg su ga 'razapeli' svjetski mediji

Foto: Promo
1/5
24.12.2019.
u 09:30

Album je Kićo snimio 1982. godine u tadašnjoj Jugoslaviji, što je za ono vrijeme bio izrazito hrabar pothvat. No, prije nekoliko godina, tabloid The Sun proglasio ga je božićnim albumom s najgorom omotnicom.

Krunoslav Kićo Slabinac nakon 37 godina ponovno je obukao kostim Djeda Mraza koji ga je doveo i na stranice svjetskih medija. Dogodilo se to u božićnom izdanju emisije ‘Dalibor Petko Show’ posvećenoj upravo albumu ‘Christmas with Kićo’ koji je s više od pola milijuna prodanih primjeraka najprodavaniji Božićni album u regiji svih vremena.

Album je Kićo snimio 1982. godine u tadašnjoj Jugoslaviji, što je za ono vrijeme bio izrazito hrabar pothvat. No, prije nekoliko godina, tabloid The Sun proglasio ga je božićnim albumom s najgorom omotnicom.

Kićo je na toj fotografiji obučen kao Djeda Mraz, no boje nisu najbolje pogođene. Tako pjevač ima plave obrve i žute brkove, što je bilo dovoljno da ekipa The Suna proglasi omotnicu najgorom. No te boje dogodile su se slučajno, objasnio je Kićo.
Bio je zabranjen uvoz boje izvana, tako da se omot ploče tiskao samo s onim što su imali. Na taj način dobio sam te plave obrve i žutu bradu’, rekao je pjevač.

Foto: Arena Hospitality Group

Voditelj Dalibor Petko rekao je da ta nepravda mora biti ispravljena i nagovorio je Kiću da ponovno odjene kostim Djeda Mraza.
Pjevač je izazov prihvatio i ušetao u studio s legendarnim povikom ho-ho-ho.  Društvo je napravilo fotografije za novu naslovnicu. ‘Nadam se da sad gledaju ovi iz Suna’, šalio se Kićo kojem ipak nije mrsko društvo u kojem se našao na listi najgorih. Naime, najgorom božićnom pjesmom proglašena je ona Madonne, a za najgori božićni cd, album Eltona Johna.

Inače, Slabinac je u emisiji upoznao i polufinalistu Supertalenta, Amerikanca Rona Holseya, koji je na natjecanju pjevao Kićinu pjesmu. Nakon što su izmijenili par komplimenata društvo je u duetu zapjevalo legendarni hit ‘Zbog jedne divne crne žene’.

Foto: Arena Hospitality Group

 

 

Komentara 1

Avatar nisamsavrsen
nisamsavrsen
09:54 24.12.2019.

Kićo za omotnicu, a Elton John za CD. Znači Kićo je za nijansu ispred EJ. Ali zato Kući medalja za hrabrost, ali i dokaz da se moglo iza "željezne zavjese", samo je trebalo imati...kao Kićo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije