Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav je na selu

Klara ljubila Antu, a Mijo se sve više hladi od Brankice: 'Razočarao sam se'

Foto: RTL
1/30
22.11.2023.
u 15:58

Gabrijela će na trajektu uživati u Miroslavovoj pažnji, a Ranka i Stjepan i dalje će pokušati pronaći zajednički jezik. I Ivan ima namjeru osvojiti Samantu, no morat će se potruditi puno više nego što je planirao.

Romantična putovanja u 'Ljubav je na selu' se nastavljaju... Jožef je Azru odlučio razmaziti romantičnim gestama, a njegove riječi pokazat će koliko su njegove namjere ozbiljne. Gabrijela će na trajektu uživati u Miroslavovoj pažnji, a Ranka i Stjepan i dalje će pokušati pronaći zajednički jezik. I Ivan ima namjeru osvojiti Samantu, no morat će se potruditi puno više nego što je planirao. Branko je na Braču i dalje spreman učiniti sve za svoju Smilju pa će je čak pokušati očarati i darom koji je izabrao posebno za nju, no njezine riječi možda će ga ipak natjerati da malo ''ohladi''.

Mijo je za Brankicu pripremio posebnu adrenalinsku aktivnost, no ona je u zadnji čas odbila u njoj sudjelovati. ''Razočarao sam se... Volim malo odlučnije cure, slobodnije'', kazat će farmer pa u tu avanturu krenuti sam. Klara i Ante dobro će se provoditi u Beogradu, a dan će završiti zagrljajima u bazenu, a past će i poljubac. A iako će dan biti prepun izleta i romantike, jednom će farmeru na pamet pasti pomalo neočkivana ideja, piše RTL.

VEZANI ČLANCI:

''Ovo je jedna kapela. Mogli bismo se tu vjenčati možda, što kažeš?'' upitat će svoju damu držeći je za ruku. Što je ona odgovorila i kako je prošao još jedan dan na romantičnim putovanjima, gledatelji će doznati već večeras od 21.15 sati na RTL-u u 'Ljubav je na selu'. Novu epizodu pogledajte odmah na platformi Voyo.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije