Golica maštu

Kolažom seksepilnih fotografija Lidija Bačić zahvalila obožavateljima

Foto: Youtube Screenshot
1/7
31.10.2016.
u 14:29

Pjevačica je na ovaj način proslavila što je na društvenoj mreži Instagram prati 100 tisuća obožavatelja

Pjevačica Lidija Bačić zna kako zahvaliti svojim obožavateljima. Naime, na Instagramu je kolažom svojih seksepilnih fotografija zahvalila obožavateljima i proslavila što je na ovoj društvenoj mreži sada prati 100 tisuća ljudi. Nedugo nakon toga objavila je još dvije fotografije koji u prvi plan stavljaju njezine atribute. Najljepša, bomba, amazonka, samo je dio komentara koje su obožavatelji napisali ispod Lidijinih fotografija. 

Pjevačica poznata po hitovima "Nezamjenjiva", "Od ljubavi pijana", "Sat otkucava" i drugima koji imaju milijune pregleda na YouTubeu u nedavnom intervjuu za Večernji list kazala je kako ne vidi ništa loše u tome što je jedan od njezinih najjačih aduta seksepil. 

– Danas se glazba i gleda, a ne samo sluša. Nije to kao prije 30 godina, kada je sve bilo potpuno drukčije. Mislim da mnoge pjevačice koje su tada bile uspješne danas ne bi bile uspješne jer danas je vizualni dojam dosta bitan. Rekla bih da je podjednako bitan kao dobar glas i dobra pjesma – poručuje Lidija. 

 

#workworkwork

A photo posted by Lidija Bačić🎤 (@lidijabacic_lile) on

 

Part2 Uskoro moj novi spot i pjesma. :) Do tada podsjetnik na Nezamjenjivu ;) #silverswimsuit by @modninakit.maya

A photo posted by Lidija Bačić🎤 (@lidijabacic_lile) on

Komentara 4

GR
grodar
14:32 31.10.2016.

Komad i pol

DU
Deleted user
07:08 02.11.2016.

dobrrrra i nama curama...njami

Avatar HajdukLika
HajdukLika
20:48 31.10.2016.

Moderna žena sa stavom, stasom i stilom osvaja otmjenošću i elegancijom, a ne kvazi-pornografskim fotografijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije