Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPUŠTA UTAKMICU

Kolinda Grabar-Kitarović neće bodriti vatrene u Leipzigu, otkrila je gdje je i poslala poruku našim nogometašima

Foto: Instagram
1/15
24.06.2024.
u 14:41

Bivša predsjednica propustila je i utakmicu protiv Španjolske koju smo igrali u Berlinu, tada nije mogla doći zbog ozljede koljena

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović danas nije u mogućnosti bodriti našu nogometnu reprezentaciju koja u Leipzigu na Euru večeras u 21 sat igra odlučujuću utakmicu protiv Italije. Na Instagramu je otkrila gdje će biti večeras i poslala je poruku podrške našim nogometnim reprezentativcima.  

"Danas na putu iz Budimpešte za London, ali uvijek uz vas i s vjerom u vas, vatreni! Samo hrabro i odlučno do pobjede večeras", poručila im je bivša predsjednica i objavila fotografiju na kojoj nosi košulju s kockastim uzorkom. Uoči utakmice Hrvatske i Španjolske, Kolinda je prošetala Zagrebom u elegantnom navijačkom kompletiću, na kojem se posebno isticao veliki cvijet s prepoznatljivim bijelo-crvenim kvadratićima. Bivša predsjednica propustila je i tu utakmicu koju smo igrali u Berlinu.

– Ne mogu si dopustiti strastveno navijanje, vjerojatno ću utakmicu gledati prikovana za kauč. Imam ozljedu koljena, zbog toga nisam išla na utakmicu. Za ostale dvoboje ćemo još vidjeti. Ali, svi smo na okupu pa ćemo doma napraviti feštu – kazala je Kolinda za N1, a poručila je tada i da je definitivno uvjerena i sigurna u pobjedu Hrvatske. Na Instagramu je tada također poslala poruku našim nogometašima.

GALERIJA Magdalena iz Mannheima u izazovnoj kombinaciji najavila današnju utakmicu: Jedna ljubav

1/13

"Ne znam što bih dala da danas mogu biti s vama u Berlinu, vatreni, i navijati s tribina! Cijela Hrvatska danas kuca za vas srcem vatrenim. I zato: „Igraj moja Hrvatska. Kad te vidim ja. Srce mi gori, srce mi gori! Ono vatreno uvijek plamtjelo. Neka se bori, za tebe bori", napisala je i tada se i zahvalila svima koji su bili zabrinuti za njezino zdravlje. 

"Hvala svima vama koji mi se ovih dana javljate zabrinuti za moje zdravlje potaknuti našim dragim medijima. Živa sam, dobro sam. Stručni stožer me je malo stavio na klupu, ali brzo ću opet ja u igru", zahvalila se. 

VIDEO Hrvatski navijači u Leipzigu zapjevali uz harmoniku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije