Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA PREDSJEDNICA

Kolinda Grabar-Kitarović javila se iz Koreje i oduševila fotografijama: 'Moja kraljica bila i ostala'

Foto: Instagram
1/9
02.02.2024.
u 13:46

Na Facebooku je objavila iste fotografije, uz još poneke na kojima se vidi koliko se dotjerala za snijeg, a pratitelji su bili oduševljeni njezinim izdanjima.

Bivša predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović (55) objavila je na društvenim mrežama nove fotografije i javila se svojim vjernim pratiteljima iz Koreje. 

"Veliko hvala Republici Koreji i korejskom narodu na srdačnom dočeku i izuzetnom iskustvu na Zimskim olimpijskim igrama mladih u Gangwonu 2024.! Posebno sam ponosna na Team Croatia, hvala vam što ste tako lijepo predstavili Hrvatsku", napisala je bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Instagramu uz fotografije na kojima je u zimskom izdanju.

Na Facebooku je objavila iste fotografije, uz još poneke na kojima se vidi koliko se dotjerala za snijeg, a pratitelji su bili oduševljeni njezinim izdanjima. 

"Divna žena, lijepa", "Ljepota", "Moja kraljica bila i ostala", "Malo je reći DAMA", "Moja ljubav", pisali su samo neki od komentatora.

"Sinoćnja svečanost zatvaranja Zimskih olimpijskih igara mladih Gangwon 2024. protekla je u jednako veselom i opuštenom ozračju kao i same igre. Lijepo je bilo podržati mlade nade sporta i buduće olimpijske prvakinje i prvake, a uvijek je posebno zadovoljstvo vidjeti Team Croatia i družiti se s našim talentiranim sportašicama i sportašima, njihovim trenerima i olimpijskim timom, kojem su na čelu bile sposobne, vrijedne, talentirane i nadasve uporne Petra, Marija i Vedrana, za koje ni jedna prepreka nije nesavladiva. Hvala vam svima što ste tako lijepo predstavili Hrvatsku!

VEZANI ČLANCI

Bilo je lijepo i družiti se s kolegama iz Međunarodnog olimpijskog odbora, izvrsnim i ljubaznim domaćinima Koreancima, mladima iz cijeloga svijeta. Sport doista zbližava ljude i uključuje i one koji se često osjećaju marginalizirano. Ovoga je puta bilo prilike i za razgledavanje Koreje i njenih prirodnih ljepota i kulturnog nasljeđa, ali o tome više sljedećih dana", napisala je na Facebooku.

VIDEO Boytronic: 'ET se trebao raspasti dva mjeseca prije izlaska pjesme 'Tek je 12 sati'

Komentara 16

DU
Deleted user
15:02 02.02.2024.

Lijepo se zrihtala, svaka čast. Vidi se da vodi brigu o svom tijelu. Nadam se da misli i na ruke, noge, prste, pogotovo srednji...

GR
grodar
15:03 02.02.2024.

jel još pije?

23
234
16:45 02.02.2024.

Ovoj je bitno samo da je u centru pažnje. Neozbiljno, za bivšu predsjednicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije