Čak 40 puta!

Kolinda Grabar Kitarović već glasala za Baby Lasagnu. Objasnila pratiteljima kako to mogu i oni

Foto: Igor Kralj /PIXSELL
1/11
11.05.2024.
u 21:28

Kolinda Grabar - Kitarović čak je 40 puta glasala za Hrvatsku na Euroviziji.

Počelo je finale Eurovizije u kojem nas predstavlja Baby Lasagna s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim” koja je već prema reakcijama publike i glazbenim listama najveći hit ovogodišnjeg natjecanja. Podršku mu je pružila i bivša predsjednica i političarka Kolinda Grabar - Kitarović koja je glasala za našeg predstavnika kao "Rest of the World”.

- Dragi Hrvati i prijatelji iz svijeta, glasajte kao ‘Rest of the World‘. Možete poslati do 20 glasova koristeći jednu kreditnu karticu. Možete koristiti koliko god kreditnih kartica imate/želite. Kreditne kartice moraju biti registrirane izvan Hrvatske. Ja sam poslala 40 glasova. Kliknite na Baby Lasagnu 20 puta po kartici - pozvala je Kolinda svoje pratitelje na Instagramu. 

 

Foto: Screenshot

 

Foto: Instagram

 

1/51

 

Kolinda je i ranije pokazala javnu podršku Baby Lasagni. "Jako sam uzbuđena što ću po prvi put nakon dugo vremena gledati Eurosong! Hrvat Marko Purišić, poznat kao Baby Lasagna, na pozornicu će nastupiti s pjesmom ‘Rim Tim Tagi Dim‘. - Fantastično je vidjeti tako ljubaznog, skromnog i prizemnog mladog umjetnika kako ponosno prihvaća svoju pozadinu i nasljeđe. Njegova glazba govori svima nama, bilježe životne dileme i osjećaje koji široko odjekuju, a pritom ne vrijeđaju nikoga. Okupimo se iza njega! Naprijed, Marko! Naprijed, Hrvatska! - napisala je.

 

VIDEO Trenutak kad je Baby Lasagna izašao na pozornicu s hrvatskom zastavom izazvao euforiju

 

Komentara 7

Avatar dr. Evil
dr. Evil
22:40 11.05.2024.

Zamislite, 8.000 €...

IC
ICCO
22:28 11.05.2024.

A jel danas bila u VGorici I zalegla na krilu Rafala I opalila selfie??

Avatar babinjak1984
babinjak1984
01:03 12.05.2024.

Ahahahahhahahahhahahahhaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije