ODLIČNO IZGLEDA

Kolinda Grabar - Kitarović zablistala u žutoj kombinaciji koja ističe njezinu nikad vitkiju figuru

Foto: Instagram
1/12
23.09.2024.
u 21:26

Poznato je kako Kolinda uvijek rado nosi odjeću hrvatskih dizajnera pa je tako i ovaj kombinezon dio nove kolekcije domaćeg brenda Krie Design

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović na Instagram storyju objavila je dvije nove fotografije koje su privukle pažnju njezinih obožavatelja. Grabar - Kitarović, koja je sada članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), objavila je fotografije u žutom kombinezonu koji je istaknuo njezinu nikada vitkiju liniju. Uz žuti kombinezon nosila je i bijele salonke brenda Salvatore Ferragamo te upečatljive naušnice. Poznato je kako Kolinda uvijek rado nosi odjeću hrvatskih dizajnera pa je tako i ovaj kombinezon dio nove kolekcije domaćeg brenda Krie Design. Kako je došla do ovako zavidne linije bivša predsjednica je ispričala nedavno u jednom od intervjua. 

– Ne brojim kalorije, nego pazim na glikemijski indeks hrane. Ne konzumiram nikakav dodani šećer i kalorična pića. Dodani šećer skroz sam izbacila iz prehrane, a reduciram sol i škrob koliko mogu – rekla je za 24sata Grabar-Kitarović koja od vidljivih masnoća konzumira samo maslinovo ulje.

Ne slijedi dijete s niskim unosom kalorija. Umjesto toga, preferira hranu bogatu hranjivim tvarima, zamjenjujući namirnice s praznim kalorijama hranom koja nudi više nutritivnih vrijednosti, bez obzira na kalorijsku vrijednost. Na primjer, umjesto pomfrita, odabire grčku salatu. Bivša predsjednica veliki je fan mediteranske kuhinje, a posebice onakve kakvu je kuhala njena baka. – Puno raznih primorskih maneštri od povrća, mahuna i grahorica, puno zelenog lisnatog i drugog povrća bez ili s malo škroba, puno raznih salata, riba, piletina, orašasti plodovi i sjemenke, obični jogurt ili kefir, grobnička palenta – navela je Kolinda. Povremeno konzumira crveno meso, posebice steakove ili bolognese.

– Volim avokado, ali kod nas je teško pronaći dobar i dovoljno zreo avokado – dodala je. Iako kruh izbjegava kad god je to moguće zbog putovanja i ritma života, ponekad ga je ipak prisiljena pojesti. Nastavlja: – Pizzu obožavam, ali si je rijetko priuštim, samo kada sam vani u dobrom društvu. Kada naručim pizzu, mora biti nakrcana povrćem. Sreća da povrće i salate doista obožavam i ne mogu bez njih kao i bez dobre juhe ili variva. 

GALERIJA Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina

1/25

Komentara 8

VA
VanjaPlank
22:02 23.09.2024.

Kolinda je prava mačka. Izgleda bolje nego mnoge 30 godina mlađe

DA
dallas1974
22:01 23.09.2024.

"Kolinda Grabar - Kitarović ZABLISTALA u žutoj..." Naslov za Pulitzera

Avatar IvanR
IvanR
21:53 23.09.2024.

Zašto se forsira ona a ne Mesic koji.je 2 mandata glatko dobio voljom hrvatskog naroda ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije