potvrdio glasine

Konačno se oglasio i Ronaldo: Želim Irini svu sreću!

Irina Shayk i Cristiano Ronaldo
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
20.01.2015.
u 17:33

Cristiano Ronaldo konačno se i sam oglasio o prekidu veze s ruskom ljepoticom Irinom Shayk

Cristiano Ronaldo konačno se i sam oglasio o prekidu veze s ruskom ljepoticom Irinom Shayk.

Oglasio se putem službenog priopćenja u kojem je napisao da je veza došla kraju. – Nakon što smo bili zajedno pet godina, moja veza s Irinom Shayk došla je svom kraju. Vjerujemo da je za nas oboje sad bilo najbolje da poduzmemo taj korak. Želim Irini svu sreću – prenosi BBC Ronaldove riječi.

Napomenuo je kako je izjavu dao kako bi stao na kraj nagađanjima o svom privatnom životu. Već sada priča se da je Ronaldo našao Irini zamjenu u Ukrajinki Yari Khmidan te voditeljici Luciji Villalon. I Irina je navodno krenula dalje, zaljubivši se u The Rocka.

>>Irina Shayk u vezi s Dwayneom Johnsonom?

>>Je li ovo nova djevojka Cristiana Ronalda?

Komentara 1

IK
ikonoklast
18:15 20.01.2015.

bas zgledaju ko brat i seka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije