Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncerti u Osijeku

Koncert u čast Oliveru prebačen zbog novog Aleksandre Prijović? Organizator tražio novi termin

Foto: Instagram
1/28
23.01.2024.
u 10:45

Spektakularni koncert u čast pokojnom Oliveru Dragojeviću bio je predviđen za 17. veljače, ali sada je objavljeno da će se zbog tehničkih razloga održati 1. ožujka.

Nakon niza rasprodanih koncerata „Tragom Olivera“ u Varaždinu, Rijeci i Zadru, a sve u znak sjećanja i odavanja počasti glazbenom nasljeđu legendarnog Olivera Dragojevića, kao posljednji u tom nizu publiku očekuje još jedan i u Osijeku. Spektakularna večer koja obećava nezaboravno putovanje uz najljepše Oliverove pjesme bila je inicijalno predviđena za 17. veljače, ali će se koncert navodno zbog tehničkih razloga održati 1. ožujka u dvorani Gradski vrt, piše SiB.hr, odnosno RTL.

Prema informacijama kojima raspolaže spomenuti medij, organizator je sam zatražio prebacivanje termina koncerta. Za dane koji su trebali prethoditi koncertu najavljena su i tri rasprodana koncerta Aleksandre Prijović pa se ovako oslobodio termin za dodatni koncert. Još nije poznato hoće li do njega doći, ali sudeći prema zanimanju za koncert ove folk zvijezde, to uopće nije nerealno očekivati i nikog definitivno ne bi iznenadilo.

Podsjetimo, pet zagrebačkih koncerata folk pjevačice Aleksandre Prijović već su debelo iza nas, a o njezinu uspjehu govori se i danas. Prijović je prva kojoj je pošlo za rukom dvoranu na Laništu napuniti pet puta. Pjevačica je tijekom turneje nastupala diljem regije, a o ovom uspjehu govorila je i u svojem gostovanju na Blic televiziji i otkrila koga je sve od kolega zvala da gostuju te tko se nije odazvao pozivu.

 

VEZANI ČLANCI:

 


Naime, Aleksandra je tijekom pet koncerata ugostila Acu Pejovića, Željka Samardžića, Bojana Vaskovića iz Lexington benda, Milicu Todorović, MC Stojana i Teu Tairović, Sašu Matića, Natašu Bekvalac, Jelenu Rozgu, Lepu Brenu, Dejana Matića, Osmana Hadžića i Mayu Berović. No, pjevačica je sada otkrila i koga je pozvala, a nije se odazvao.

– Meni je žao što Tanja Savić i Milica Pavlović nisu mogle biti moje gošće, iako sam to jako željela, jer poštujem njihove karijere i sve ono što one rade. Uvijek sam tu, da podržim kvalitetu, rad, nešto što vrijedi, što publika voli. U ovom slučaju, Milica je tu mojih godina, Tanja je malo starija, ali volim kada moje mlađe kolege dođu, svi se zajedno podržavamo i dajemo vjetar u leđa jedni drugima. Još jednom želim zahvaliti Milici. Nije bila gost na koncertu, nije mogla, ali je došla, ispala je jedan veliki car, podržala me i bila je jako vesela, bila je ponosna. Nas dvije smo razgovarale nakon koncerta i rekla mi je: “Radujem se, jer smo nekada nas dvije zajedno počele, a pogledaj gdje smo danas“ – rekla je Aleksandra.

 

VIDEO: Tko je starija kći Akija Rahimovskog? Ne voli se pojavljivati u javnosti, baš kao ni njena majka

Komentara 17

OK
OKLJEŽ
14:49 23.01.2024.

Jadni mi Hrvati.... što nam sve rade.... Zar nije bilo logično da se održi koncert u čast Oliveru 17. 02 .2024 a da ta gospođa koja je politički projekt u Hrvatskoj - " CAJKE " bude neki drugi datum. Alii ovdje se želi reći koliko je ta A.P. danas važna u Hrvatskoj kad je u stanju čak mijenjati već dogovorene koncerte. Ovo srbi sigurno nebi dozvolili a mi Hrvati eto mi ćemo naći razlog i dozvoliti. U svakom slučaju ovu A.P. treba zabraniti u Hrvatskoj, odmah, truje Hrvatsku mladež i Hrvatski prostor, također i njezinu svekrvu Brenu, motivatoricu vojske srpskog entiteta u Bosni na čelku sa Mladićem I karadžićem....

MA
marcellus
12:48 23.01.2024.

A da preselite šabački vašar na Trg Ante Starčevića?

ŠT
ŠtoReći
11:47 23.01.2024.

Zemljo moj, quo vadis....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije