Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MILJENIK PUBLIKE

Koncert za pamćenje: Jole blokirao prometnice u Istri

Jole
Foto: PR
1/6
08.08.2016.
u 12:52

U sklopu ljetne jadranske turneje održao je još jedan nezaboravni koncert u Pazinu, samom srcu Istre ispred čak 10 tisuća ljudi

Protekle subote, jedan od najboljih zabavljača na hrvatskoj glazbenoj sceni, popularni Jole, oduševio je i raspjevao Istru. 

U sklopu ljetne jadranske turneje održao je još jedan nezaboravni koncert u Pazinu, samom srcu Istre ispred čak 10 tisuća ljudi.

Brojni obožavatelji, osim iz Istre i Kvarnera, došli su i iz susjedne Slovenije i Italije.

U jedan glas Jole i vjerni obožavatelji pjevali su dobro poznate hitove poput: "Najgori plan", "Kada žene tulumare", "Bailando solo", "Nosi mi se bijela boja", "Duša od papira", "Pijanica nisam", "Remek-djelo", i mnoge druge.

Popularni pjevač na Splitskom festivalu predstavio se pjesmom "S kim to pričaš", koja polako osvaja srca publike. 

Ako niste bili u mogućnosti prisustvovati dosadašnjim koncertima, Jole vas poziva na spektakularne koncerte u sklopu jadranske turneje:

Stobreč 10.8., Mali Lošinj 11.8., Kraljevica 12.8., Sukošan 13.8., Jezera na Murteru 15.8., Rab 17.8., Sinj 20.8., Karlovac 26.8. i Vir 29.8.

 Svojom ljetnom jadranskom turnejom Jole još jednom potvrđuje zašto je dobio titulu kralja zabave i miljenika publike.

>> 'Nas Hrvata ima kao u tri nebodera na Manhattanu, a svađamo se oko tema starih 70 godina. Žalosno'

Ključne riječi

Komentara 3

ME
melinda
15:14 08.08.2016.

Dajte molim vas pa nije on Severina ili Brena i Ceca pa da ljudi navale na koncert zvijezda.Nemojte preuvelicavati stvari jer ako skupi 100 osoba da ga slusaju to mu je premija....Dok za ove tri svijetske dive ni najveci stadionii nisu dovoljni da zadovolje potrebe fanova koji bi da uzivaju u spektaklu...

AL
alphastrike
21:23 08.08.2016.

stobreč spreman :)

NO
novkovka
16:52 08.08.2016.

zvijezda!!!!! ma kakva sevka?? on je zakon!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije