zajedno imaju dvoje djece

Konstrakta progovorila o obitelji: 'Suprug dosta stradava, nije mu lako pogotovo kad vidi što se sve događa'



Nastup Konstrakte na glavnoj pozornici Exit festivala
Foto: Amir Hamzagic
1/9
13.07.2022.
u 11:26

Konstrakta od tada radi punom parom, a veliku podršku pruža joj i obitelj o kojoj ne govori često u medijima. Sa suprugom arhitektom Milanom Đurićem ima dvoje dvoje djece, djevojčicu Lenu (12) i dječaka Nikolu (14).

Pjevačica Ana Đurić (43), umjetnički Konstrakta, postala je velika zvijezda ne samo u regiji već i u Europi nakon što je s pjesmom 'In corpore sano' zauzela visoko peto mjesto na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije. Konstrakta od tada radi punom parom, a veliku podršku pruža joj i obitelj o kojoj ne govori često u medijima. Sa suprugom arhitektom Milanom Đurićem ima dvoje dvoje djece, djevojčicu Lenu (12) i dječaka Nikolu (14), a koliko je njezina popularnost utjecala na obitelj Konstrakta je otkrila u svom posljednjem intervjuu za srpsku K1 televiziju.  

- Kakva sam domaćica? Pa, što znam. Ja sam u modu: 'Neka, ja ću'. Što god da treba po kući da se napravi, ja kažem: 'Neka, ja ću' I to nije baš pametno, ispostavilo se sad kad me nije bilo dugo kod kuće prethodnih mjeseci. Svi i dalje čekaju da dođem i da kažem: 'Neka, ja ću', i sin, i kći, i muž - rekla je Konstrakta za K1 televiziju.

Foto: HRT screenshoot
Otkrila je i da obožava kuhati kad ima slobodnog vremena, ali i kako njezina djeca reagiraju kad je odsutna. - Volim kuhati, da. Volim biti u kući, dočekujem, ispraćam, pratim što je bilo. Djeca imaju 14 i 12 godina. Oni su već poprilično samostalni, nije im potrebno moje prisustvo. Sad više mentalno… U drugoj mjeri im trebam. Nije lako, prilagođavaju se situaciji, da me nema često… Postoji volja za prihvaćanjem situacije - rekla je Ana. Dodala je i da je trenutno možda najteže njezinom suprugu Milanu. 

- Moj muž trenutno dosta stradava. Njemu pogotovo sada nije lako. On dosta vremena provodi na Twitteru i gleda što se tamo zbiva. A svi znamo da je Twitter dosta konfliktna mreža. Jasno je da je Konstrakta jedno, mi smo u kući nešto drugo. Polako se navikavamo na sve. Suđe se pere samo… (smijeh). Mislim da su ranije svi mislili da se suđe pere samo, kuća se čisti sama. Međutim, situacija nije takva - zaključila je kroz smijeh pjevačica. 

VIDEO Siniša Vuco pokazao kako se zabavljao sa suprugom na koncertu 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Povuci!
Povuci!
12:28 13.07.2022.

Tko ovu gura? Javnost u Hrvatskoj za nju je zainteresirana otprilike kao i za temperaturu u Paraćinu.

PK
Posljednji Komšikanac
11:47 13.07.2022.

Ima supruga i djecu? Sad će se gospoda drugovi razočarati.

Avatar Ujakjure
Ujakjure
12:44 13.07.2022.

Bila je najodvratnija izvedba na tom festivalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije