uživa s novom djevojkom

Nakon incidenta na Oscarima skrivao se od javnosti, a sad je uhvaćen u Hrvatskoj! Uozbiljio se čim je ugledao fotografe

Foto: profimedia
1/15
13.07.2022.
u 10:36

Dok su zajedno šetali trogirskom rivom, s pogledom na ogromne jahte na obližnjem pristaništu, isprepletali su ruke i grlili se.

Komičar i glumac Chris Rock (57) i njegova nova djevojka Lake Bell (43) viđeni su u utorak kako se drže za ruke u  romantičnoj šetnji u Trogiru u Hrvatskoj. Za Bell se dugo šuškalo da je u vezi s komičarem, no par to nije još potvrdio javno. Ali, njihova držanja za ruke i zagrljaji kod nas su potvrdili umjesto njih, piše Daily Mail. 

Dok su zajedno šetali trogirskom rivom, s pogledom na ogromne jahte na obližnjem pristaništu, isprepletali su ruke i grlili se. Rock je na sebi imao šešir, sive hlače, bijelu košulju, srebrne sunčane naočale i tenisice, a njegova djevojka imala je laganu bluzu s otvorenim leđima, crne hlače i cipelice s malom potpeticom. 

Prolaznici su rekli kako je par zagrljen i nasmijan izašao iz restorana u Trogiru, no čim je komičar ugledao fotografe, uozbiljio se i maknuo ruke s nje. 

Prošli tjedan, par je viđen kako uživa na romantičnoj večeri u luksuznom restoranu 'Giorgio Baldi' u Santa Monici.

Podsjetimo, Rock se na ovogodišnjoj dodjeli Oscara našalio na račun Jade Pinkett Smith, supruge glumca Willa Smitha. Komičar joj je poručio da je jedva čeka vidjeti je u novom nastavku filma G.I. Jane aludirajući time na njezinu obrijanu frizuru koju ima zbog svoje borbe s alopecijom. Njezin suprug Will se najprije nasmijao šali, a zatim je ustao, došetao do pozornice i udario komičara. Zbog ovog čina glumac ne smije idućih deset godina doći na nijedan akademijin događaj. 

Will Smith (R) hits Chris Rock as Rock spoke on stage during the 94th Academy Awards in Hollywood, Los Angeles, California, U.S., March 27, 2022. REUTERS/Brian Snyder Photo: BRIAN SNYDER/REUTERS
Foto: BRIAN SNYDER/REUTERS

VIDEO>>Siniša Vuco pokazao kako se sa suprugom zabavljao na koncertu grupe Guns'N'Roses

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:47 13.07.2022.

Ima bijelu curu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije