Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRPSKA ZVIJEZDA

Konstrakta u Malmöu o usporedbama s Baby Lasagnom: 'Ja šapućem, on se dere'

Beograd: Druga polufinalna večer izbora Pjesme za Euroviziju
Foto: Antonio Ahel
1/13
08.05.2024.
u 10:32

Konstrakta je nakon polufinala nastupila u Euroclubu u Malmöu, a nama je otkrila i koji mu je savjet dala

Nakon prve polufinalne večeri na Euroviziji u Malmöu zabava se nastavila u Euroclubu u centru grada, gdje su nastupale naša Tatjana Cameron Tajči, Bojana Stamenov (pjevačica koja je Srbiju zastupala na Eurosongu 2015. godine sa skladbom ‘Beauty never lies‘), Sanja Vučić (koja je kao članica grupe Hurricane za Srbiju nastupala 2021. s pjesmom "Loco loco", dok je 2016. na Euroviziji pjevala ‘Shelter‘), te Konstrakta, koja je prije dvije godine s pjesmom "In Corpore Sano" osvojila peto mjesto na Euroviziji u Torinu.

S Konstraktom smo i popričali nakon njenog nastupa. Kazala nam je da joj je drago što su u finale ušle Srbija, Slovenija i Hrvatska. Pitali smo je i što misli o uspredbama s Baby Lasagnom, s obzirom da su oboje imali zanimljive nastupe.

- Mislim da smo dijametralno suprotni. Dok dok se on baca po sceni i dere, ja nepomično sjedim na mjestu i šapućem. Ali, ok, možda smo nekome slični jer i Baby Lasagna i ja imamo taj neki svoj osebujni stil, furamo svoj stil i nismo skloni kompromisima. Ono što je dobro je da se osjeća i vidi kako je svoj, kazala nam je Konstrakta i dodala kako bi joj bilo jako drago da Baby Lasagna pobijedi.

Umjetnica koja "mora biti zdrava" čula s s Markom nakon njegove pobjede na Dori i tada mu je dala jedan savjet.

- Kazala sam mu da reducira druženje s medijim, jer kada to krene onda je "endless story", kazala je Konstrakta koja se i ove godine natjecala na "Pesmi za Euroviziju" s pjesmom "Novo, bolje", no pobijedila je Teya Dora, s "Ramondom". 

- Pružila sam joj podršku u green roomu. Naravno da je bolje se natjecati na Euroviziji nego samo pjevati u gradu u kojem se održava to natjecanje, rekla nam je Konstrakta, koja priprema nove pjesme, a jedna od tema je umjetna inteligencija.

- Tjedan dana sam se igrala s programom Suno, koji sam radi pjesme. Na to gledam kao na alat koji može pomoći ako se pravilno i dobro koristi, no, naravno, svjesna sam da se to oruđe može i zloupotrijebiti. Ne bih sad željela da se pojave lažne pjesme s mojim vokalom, kazala je Konstrakta i pozvala hrvatsku publiku na njen koncert u MSU u Zagrebu 7. lipnja. 

VIDEO: Press konferencija nakon prve polufinalne večeri Eurovizije

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije