Čestitke

Korana Gvozdić i Ivan Šarić podijelili sretnu vijest: Imam sve na svijetu

Foto: Instagram
1/8
02.02.2021.
u 12:26

Par je u vezi osam godina, a zaručili su se 2016. godine tijekom romantičnog odmora i sada su objavili veliku novost.

Imam sve na svijetu. Nas troje..., napisala je Korana Gvozdić na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa zaručnikom Ivanom Šarićem i na kojoj se nazire njezin trudnički trbuh. Ispod ove objave zaredale su se čestitke brojnih poznatih, a sretnu vijest da će ove godine postati otac objavio je i Šarić na svojoj društvenoj mreži.

Stand‑up komičar i marketinška stručnjakinja u vezi su od 2013. godine, a u kolovozu 2016. godine tijekom romantičnog odmora na grčkom otoku Zakintosu Ivan je zaprosio Koranu i ona je pristala. Svoju osmogodišnju vezu još nisu okrunili brakom, ali možda će i taj korak doći na red uskoro s dolaskom prinove. U nedavnom intervjuu Ivan nam je rekao kako mu je Korana najveća podrška u svemu.

Foto: reuters

– Ja sam sretan čovjek jer sam našao ženu s kojim sam stvorio svoj svijet. Mi smo tim, ma što god da nam se događalo, a svašta nam se događalo u ovih osam godina, i nikad nismo odustali jedan od drugog. Pitate li nju što joj je romantično, ona će izvući neku sitnicu koja je njoj u tom trenutku značila više od ičega, tako da ne bih nešto izdvajao iz svega što smo jedan drugome priuštili u ovoj vezi. Eventualno bih možda spomenuo jednu situaciju kojoj sam se jako veselio jer sam uspio u tome da to ostane iznenađenje za nju, jer se inače uvijek izlajem. Za jednu od naših godišnjica rekao sam joj ujutro da se obuče jer idemo u restoran proslaviti. Sjeli smo u auto i odveo sam je u Sloveniju u restoran Hiša Franko na predivan ručak. Ona se smješkala cijelim putem iako je taj “idemo u restoran” trajao gotovo 3 sata – ispričao nam je tada.

 

 

Komentara 2

T7
Toro. 71
13:15 02.02.2021.

Koji su to??

KA
Kana
12:55 03.02.2021.

Content,...smanji doživljaje,...8 god su zajedno,...zaručeni prije 3 god,...zašto bi im se žurilo,....moj muž i ja smo se vjenčali 5 god ,..nakon rođenja našeg sina,... nismo ni ja ni on strahovali zbog razlaza,... već smo jednostavno imali drugih briga i problema,...kad.kad smo dobili stan i sredili ga,...skupili nešto novca i napravili skromno vjenjače s kumovima.... i nakon 35 godine još duramo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije