PRVO GOSTOVANJE

Kralj balada Saša Matić stiže u Koprivnicu

Saša Matić
Foto: Dario Horvat
1/6
31.05.2023.
u 12:48

Miljenik publike, koji je više od 20 godina na samom vrhu regionalne glazbene ljestvice, odavno je dobio epitet 'kralja balada', upravo zahvaljujući svojim bezvremenskim hitovima poput 'More tuge', 'Nađi novu ljubav', 'Samo ovu noć', 'Kralj izgubljenih stvari', 'Sto svirača', 'Idemo anđele', 'Poklonite mi nju za rođendan' i brojnih drugih

Regionalna pjevačka zvijezda, a ujedno i jedan od najboljih muških vokala ovih prostora, Saša Matić, najavio je svoj veliki koncert u Koprivnici, gdje će nastupiti po prvi puta u karijeri. Dugoočekivani koncert održat će se 06. listopada u Sportskoj dvorani Josip Samaržija BEPO.

Miljenik publike, koji je više od 20 godina na samom vrhu regionalne glazbene ljestvice, odavno je dobio epitet 'kralja balada', upravo zahvaljujući svojim bezvremenskim hitovima poput 'More tuge', 'Nađi novu ljubav', 'Samo ovu noć', 'Kralj izgubljenih stvari', 'Sto svirača', 'Idemo anđele', 'Poklonite mi nju za rođendan' i brojnih drugih. S vokalom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim, Saša je doživio ovacije publike na koncertima diljem svijeta, a zasigurno ga isto očekuje i u Koprivnici.

VEZANI ČLANCI

Ovaj umjetnik, poznat po posebnom i emotivnom odnosu sa svojom publikom, sa sigurnošću publici priprema nezaboravan doživljaj u Koprivnici, a ulaznice su dostupne putem sustava Eventim, u Tisak Media centrima te BP Petrol.

Glazbenik Saša Matić (44) nedavno je u Štark Areni u Beogradu održao koncert kojim je obilježio i više od dva desetljeća glazbene karijere. Jedan od omiljenih pjevača u regiji, koji je nedavno napunio i Spaladium Arenu u Splitu, rijetko priča o svom obiteljskom životu, ali na koncertu u Beogradu s pozornice je poseban pozdrav uputio svojoj supruzi i njihovim kćerima koje su bile u publici. Saša Matić omiljen je glazbenik nekih naših sportaša, pjeva im na svadbama, a pojavio se i na rođendanu pjevačice Severine. Koliko je voljen u Hrvatskoj svjedoči i činjenica da su mu prošle godine oba koncerta u Areni Zagreb bila rasprodana.

Mnoge zbog toga zanimaju detalji iz njegovog privatnog života, a neke je zanimalo što se dogodilo da su braća Dejan i Saša Matić, obojica izgubili vid. Fanovi su, naime, doslovno godinama teoretizirali o tome. Matiću su, pisali su ranije srpski mediji, rođeni prerano, a potom smješteni u inkubator. Ubrzo je otkriveno da su obje bebe slijepe, a navodili su da se dogodila pogreška liječnika. 

'Nije mi fora biti predsjednik i imati plaću 3000 eura. To imam. To zaradim za jednu večer'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije