UNUKA KRALJICE ELIZABETE

'Kralj je obaviješten': Princeza Beatrice i njen suprug objavili sretne vijesti, evo o čemu je riječ

An undated handout photo shows Princess Beatrice and her husband Edoardo Mapelli Mozzi, who have announced that they are expecting their second child together
Foto: Debbie Hare/Buckingham Palace/RE
1/11
01.10.2024.
u 18:59

Dijete bi na svijet trebalo doći početkom iduće godine, a uz objavu je dodano i da je kralj obaviješten te da su obje obitelji presretne zbog ove vijesti

Unuka kraljice Elizabete, princeza Beatrice i njezin suprug Edoardo Mapelli Mozzi čekaju svoje drugo dijete. Sretnu vijest su potvrdili na  službenom Instagram profilu kraljevske obitelji. Dijete bi na svijet trebalo doći početkom iduće godine, a uz objavu je dodano i da je kralj obaviješten te da su obje obitelji presretne zbog ove vijesti.

Beatrice je 2021. rodila prvo dijete, djevojčicu Siennu tešku 2,8 kilograma u Londonu, točnije u bolnici Chelsea and Westminster, pretpostavlja se u privatnom Kensingtonskom krilu. Sienna je drugo unuče princa Andrewa i Sarah Ferguson te kraljičino 12 praunuče. Beatriceina djevojčica je 11. u redu za prijestolje, a iako ju je rodila princeza neće imati kraljevsku titulu budući da ju dobivaju samo unuci vladara po muškoj liniji. Iako joj kraljica može dodijeliti kraljevsku titulu, pretpostavlja se kako to neće tražiti.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Beatrice i Edoardo vjenčali su se 2020. godine, a par živi u palači St James. Inače Edoardo ima sina Wolfija kojeg je dobio s arhitekticom Darom Huang, a u objavi su također naveli kako jedva čekaju da kćerkicu predstave starijem bratu.

GALERIJA Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

An undated handout photo shows Princess Beatrice and her husband Edoardo Mapelli Mozzi, who have announced that they are expecting their second child together
1/43

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije