nestašni princ

Kraljevska obitelj otkrila što je bio razlog nemirnog ponašanja princa Louisa na kraljičinom jubileju

Foto: Profimedia
1/15
09.06.2022.
u 22:15

Louis je cijelo vrijeme bio nemiran te zabavljao prisutne svojim grimasama i nestašnim ponašanjem: dizao se, vikao, stajao na stolcu, a u jednom trenutku se čak i izbeljio vojvotkinji Kate. Roditelji su ga pokušali umiriti, a isto je učinio i djed Charles kada ga je uzeo sebi u krilo, no bezsupješno.

Prošlog vikenda obilježen je platinasti jubilej kraljice Elizabete, a najviše pozornosti privukao je maleni princ Louis. Louis je cijelo vrijeme bio nemiran te zabavljao prisutne svojim grimasama i nestašnim ponašanjem: dizao se, vikao, stajao na stolcu, a u jednom trenutku se čak i izbeljio vojvotkinji Kate. Roditelji su ga pokušali umiriti, a isto je učinio i djed Charles kada ga je uzeo sebi u krilo. Svog mlađeg brata pokušala je umiriti i princeza Charlotte, ali bezuspješno.

Suprug najstarije kraljičine unuke Zare Phillips, Mike Tindall otkrio je koji je bio razlog tome. Naime, radi se o šećeru. 

- Louis se samo htio zabaviti. A moje dvije kćeri su uvijek nestašne pa je to teško smiriti. Bilo je puno slatkiša uokolo tako da je u sve to bilo uključeno i jako puno šećera - rekao je bivši ragbijaš u jednoj britanskoj emisiji. Dodao je i da je mlađim članovima kraljevske obitelji bilo veoma teško šutjeti tijekom cijelog programa.

- Svi su mali... A to traje dugo. Ali, kao što svi roditelji znaju, jednostavno radite sve što je potrebno - zaključio je Mike, kojeg su britanski mediji prozvali "cool ujakom" jer je cijelo vrijeme pokušavao zabaviti Louisa, kao i svoje dvije kćeri Miju i Lenu. On i supruga Zara imaju još i sina Lucasa.

Podsjetimo, na Louisovo ponašanje nakon završetka proslave osvrnuli su se i njegovi roditelji, princ Williams i vojvotkinja Kate na svojem službenom Instagram profilu.

- Svi smo se proveli nevjerojatno, posebno Louis… - napisali su, a pratitelji su u komentarima srdačno primili ovu šalu. Većini njih Louisovo ponašanje je bilo simpatično. "Volim njegovu osobnost. Svima nam je ukrao srca", napisala je jedna pratiteljica. "Ponašao se kao običan četverogodišnjak i bila sam presretna jer ga vidim!", složila se druga osoba. "Louis je bio superzvijezda!",  zaključili su.

VIDEO Maksimir su ovoliko napunili U2 i Bon Jovi, a sad i koncert Progledaj srcem

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Žuti
Žuti
23:28 09.06.2022.

Vrli novi svijet.... Huxley je bio ispred svoga vremena. Kuda mi to idemo ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije