Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
euro 2024.

Kramarić je ekonomist, a njegova supruga završila je veterinu: Beba im je došla na svijet u važnom trenutku

Dubrovnik: Andrej Kramarić s djevojkom prošetao Stradunom
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/10
19.06.2024.
u 16:34

Mia i Andrej ove su godine dobili drugo dijete. Riječ je o djevojčici kojoj su dali ime Eva. Zanimljivo je da je baš u vrijeme kada je Mia rađala, Zlatko Dalić objavio popis igrača za Euro.

Bračni par Kramarić upoznao se u jednom zagrebačkom kvartu, a njihova ljubavna priča započela je 2017., godinu dana nakon njegova transfera u Hoffenheim. S obzirom na to da je Mia tada još studirala veterinu, vezu su održavali na daljinu, a nakon što je diplomirala, lijepa doktorica veterine preselila se u Heidelberg gdje su pronašli i zajednički dom.
U ožujku 2021. vjenčali su se u zagrebačkoj Starogradskoj vijećnici na Gornjem gradu, a iste godine u kolovozu na svijet je stigao njihov sinčić Viktor. Za crkveno vjenčanje Mia je odabrala bijelo, elegantno odijelo srpskog dizajnera Mihaila Anušića, koji stoji iza modnog brenda Mihano Momosa kojeg obožavaju sve poznate dame u regiji. Diplomirani ekonomist i nogometaš o svom privatnom životu ne voli pričati previše i puno je razgovorljiviji kada je riječ o njegovim nogometnim pothvatima, ali ipak je jednom prilikom otkrio kako je upoznao svoju odabranicu.

- Sretan sam i zadovoljan, zasad sve odlično funkcionira. Naše upoznavanje je jednostavna, ali duga priča. Ukratko, otprije su je poznavali svi moji prijatelji i naši se roditelji poznaju. Jedino je ja nisam prije vidio jer sam bio izvan Hrvatske. Slučajno sam naletio na nju, pitao sam najboljeg prijatelja tko je ta cura, a on mi se počeo smijati i nije mu bilo jasno kako je ne poznajem - rekao je Andrej jednom prilikom medijima. Podsjetimo, za ljubav između našeg nogometnog reprezentativca i njegove supruge Mije javnost je saznala nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji.

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca

Dubrovnik: Andrej Kramarić s djevojkom prošetao Stradunom
1/61

Mia i Andrej ove su godine dobili drugo dijete. Riječ je o djevojčici kojoj su dali ime Eva. Zanimljivo je da je baš u vrijeme kada je Mia rađala, Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Euro.

- Sve skupa, cijela priča, čudesno nešto. Prelijepo, nestvarno, stvarno za poželjeti i nešto što se rijetko događa u životu - rekao je Kramarić za tportal, no, zbog Eura, kaže, neće moći biti uz suprugu i bebu kad dođu kući. - Nažalost, neću biti uz njih. Ali što je, tu je. To je život nas nogometaša. Ali neće ni to trajati duže od sredine srpnja, pa ću se s velikim veseljem vratiti kući. 
Da Supruga Mia i on čekaju svoje drugo dijete, potvrdio je u svibnju na društvenoj mreži Instagram. Naime, Andrej je na Instagramu podijelio lijepu fotografiju supruge Mije i sina Viktora, a obožavatelji su uočili da je Zagrepčanka u drugom stanju. - Sretan - napisao je ponosni Kramarić uz fotografije. 

VIDEO Maja Šuput koncert zapalila kombinacijom, ispod haljine nazirao se crni grudnjak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije