Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavlje u domu glumice

Krepela slavi 43. rođendan, čestitku joj uputio i zaljubljeni Miletić: 'Nije sreća u onome što imamo...'

Foto: Josip Regovic/PIXSELL, Patrik Macek/PIXSELL
1/13
04.09.2022.
u 12:02

"Neka ti sve, baš sve bude blagoslovljeno, predivna moja. Sretan rođendan", dodao je Miletić u objavi, a istu je na svom InstaStoryju podijelila i Kristina.

Glumica Kristina Krepela danas slavi 43. rođendan, a među prvima čestitao joj je partner Marin Miletić (42). Političar i saborski zastupnik Mosta svojoj je odabranici čestitao na svom Instagram profilu uz fotografiju drvene dekoracije srca na kojom stoji ispisano: 'Nije sreća u onome što imamo nego u tome koga imamo'.

"Neka ti sve, baš sve bude blagoslovljeno, predivna moja. Sretan rođendan", dodao je Miletić u objavi, a istu je na svom InstaStoryju podijelila i Kristina. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Miletić je utjehu u zagrljaju naše glumice pronašao osam mjeseci nakon što mu je preminula supruga Danijela nakon borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu. Marin i Kristina snimljeni su u svibnju u romantičnoj šetnji Maksimirom, a svoju ljubav potvrdili su javno krajem lipnja kada su se zajedno pojavili  na slavlju povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić.

Ne osvrćući se na kamere i fotoaparate koji su ih snimali Kristina i Marin su izmjenjivali nježnosti, ali na novinarske upite o svojoj romansi nisu htjeli odgovarati. - Hvala Vam na upitu, ali znate da ja svoj privatni život ne komentiram. Hvala puno na razumijevanju -nedavno nam je kazala glumica.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ni Miletić nije u medijima pričao o svojoj ljubavi prema glumici, ali nakon što su Kristini nedavno hakirali Instagram profil, Marin je priskočio u pomoć i svoje pratitelje zamolio da podrže Kristinin novi profil i oslovio ju je s draga.  Na društvenim mrežama ljetos su se hvalili i fotografijama sa svog prvog zajedničkog ljetovanja, a nedavno je Kristina na svom profilu objavila i fotografiju koju je snimio Miletić. "Kraljice su rođene u rujnu", napisala je tada u opisu Kristina koja upravo danas, 4. rujna slavi svoj 43. rođendan.

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom 

Komentara 10

CR
credo
13:32 04.09.2022.

Jel to sve mora biti tako javno i teatralno kod njega?!

BE
beppi
13:30 04.09.2022.

Ovdje čestitke priežnici a z drugom postu plač za bivšom, može li niža, čovječe ubi se da te ne gledamo.

TM
trade_mark
14:09 04.09.2022.

dajte ga spojite s nikolinom pišek, da zajedno tuguju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije