emotivna objava

Zastupnik Miletić nježnim riječima prisjetio se preminule supruge Danijele: 'Za života trebaš ljubiti'

Danijela i Marin Miletić
Foto: Facebook
1/6
04.09.2022.
u 10:33

"Za života ti mora biti važnija i od prijatelja i od karijere i od nogometa i od ulice. I od svog novca ovoga svijeta. Za života prijatelju, za života", dio je objave na Facebooku koju je Marin posvetio svojoj supruzi Danijeli koja je preminula u rujnu 2021. godine nakon borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu.

Političar i saborski zastupnik Mosta Marin Miletić (42) prije točno godinu dana ostao je bez supruge Danijele koja je preminula nakon teške bolesti. Uoči godišnjice smrti Miletić se svoje supruge prisjetio emotivnom objavom na Facebooku koju prenosimo u cijelosti. 

"Za života prijatelju, za života.

Za života svoju voljenu trebaš ljubiti. Za života joj biti vjeran. Za života je držati na dlanu kao izabranicu tvoga srca. Za života je slušati. Ispričati joj se kada je povrijediš. Voditi ju gdje god možeš. Na kave, izlete, izlaske, kina, predstave, izložbe, ovdje i ondje. U park, u planine, uz more. Za života, prijatelju, za života. Ako si kršćanin, za života to svjedočiti, zajedno moliti, biti blizu nebeskog Oca.

Za života ti mora biti važnija i od prijatelja i od karijere i od nogometa i od ulice. I od svog novca ovoga svijeta. Za života prijatelju, za života.

Za života ju moraš ponosno držati za ruku, šetati s njom kao da je kraljica cijelog svemira. Za života prijatelju, za života. Zajedno se smijati, zajedno nekada plakati, zajedno se dizati, zajedno se penjati.

Jer samo ovaj kratki život imamo darovan da ga živimo u punini. Sada i ovdje. Za tamo - ondje.

Za života prijatelju, za života.

Danijela❤️

Uoči sutra.

04.09.2021.-04.09.2022.", napisao je Miletić u subotu na svojoj službenoj Facebook stranici. 

Podsjetimo, Miletićevoj supruzi početkom 2020. otkriven je zloćudni tumor na mozgu, a on je uz nju ostao do posljednjeg trenutka. U braku su proveli 24 godine i u njemu dobili kćeri Martu i Luciju. 

Osam mjeseci nakon smrti supruge unatoč nezamislivoj boli Miletić je skupio snage i krenuo dalje. Utjehu je pronašao u zagrljaju naše glumice Kristine Krepele (43) s kojom je snimljen u romantičnoj šetnji Maksimirom. Svoju ljubav Miletić i Krepela potvrdili su javno krajem lipnja kada su se zajedno pojavili  na slavlju povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić. Ne osvrćući se na kamere i fotoaparate koji su ih snimali Kristina i Marin su izmjenjivali nježnosti, ali na novinarske upite o svojoj romansi nisu htjeli odgovarati. - Hvala Vam na upitu, ali znate da ja svoj privatni život ne komentiram. Hvala puno na razumijevanju -nedavno nam je kazala glumica koju sa zastupnikom Mosta povezuju od početka svibnja.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Ni Miletić nije u medijima pričao o svojoj ljubavi prema glumici, ali nakon što su Kristini nedavno hakirali Instagram profil, Marin je priskočio u pomoć i svoje pratitelje zamolio da podrže Kristinin novi profil i oslovio ju je s draga.  Na društvenim mrežama ljetos su se hvalili i fotografijama sa svog prvog zajedničkog ljetovanja, a nedavno je Kristina na svom profilu objavila i fotografiju koju je snimio Miletić. "Kraljice su rođene u rujnu", napisala je tada u opisu Kristina koja upravo danas, 4. rujna slavi svoj 43. rođendan.

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom 

Ključne riječi

Komentara 11

PO
porezni.obveznik
14:36 04.09.2022.

od ovakve moralne vertikale covjek bi ocekivao da barem priceka da mu se supruga ohladi.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
21:48 04.09.2022.

Bolesnik!

ŠO
Šoša
18:26 04.09.2022.

Ovo smeće svojom objavom sramoti mene i većinu muškaraca koji iskreno vole svoje žene!!!!! Ne kažem da bi trebao biti u celibatu do kraja života, ali ovo gnjusno prenemaganje je stvarno previše!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije